Haberler

    Galatasaray Odeabank, Euroleague'de Çeyrek Finale Çıktı

    Güncelleme:

    Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu son haftasında sahasında Polonya'nın Wisla Can-Pack ekibiyle karşı karşıya geldi.

    Sarı-kırmızılı takım, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden 63-45 galip ayrılarak bir üst tura çıkmayı başardı.

    BAŞTAN SONA ÜSTÜN

    Mücadeleyi baştan sona önde götüren Galatasaray Odeabank özellikle ikinci yarıda etkili bir performans sergiledi. Üçüncü çeyreği 10 sayı farkla önde kapatan sarı kırmızılı ekip son çeyrekte rakibine kolay sayı şansı vermedi ve mücadeleden 63-45 galip ayrıldı.

    SANCHO LYTTLE MAÇA DAMGA VURDU

    Galatasaray Odeabank'ta 15 sayı 14 ribaunt ile oynayan Sancho Lyttle maçın yıldızı olurken, 14'er sayı ile oynayan Nuria Martinez ve Dublijevic'in performansları galibiyette önemli rol oynadı.

    Wisla Can-Pack'ta 13 sayı 14 ribaunt ile oynayan Lavender ve 10 sayı 3 ribaunt ile oynayan Quigley'in performansları yeterli olmadı.

    İLK 5 MAÇI KAYBETMİŞLERDİ

    Grupta oynadığı ilk beş maçı kaybeden sarı kırmızılı ekip önemli bir geri dönüşe imza atarak kalan 7 maçında 5 galibiyet aldı ve çeyrek finale kalmayı başardı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdi İpekçi Spor Salonu Galatasaray Odea Bank Polonya Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    Firat calmasurMobil-IOS:

    Galatasaray bitti demeden hicbirsey bitmez..

    0
    0
    yanıtYanıtla
    IsmailMobil-IOS:

    Iste Disi aslanlar helal olsun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title