Haberler

Son İstiklal Gazisi Yakup Satar'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Eskişehir'de, 4 Gün Önce Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırılan ve Kalbine Geçici Pil Takılan İstiklal Savaşı'nın Son Gazisi Yakup Satar'ın (109) Sağlık Durumunun İyiye Gittiği Bildirildi.

Eskişehir'de, 4 gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve kalbine geçici pil takılan İstiklal Savaşı'nın son gazisi Yakup Satar'ın (109) sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Necmi Ata, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kalp ritmindeki bozukluk sebebiyle dahiliye yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan gazi Yakup Satar'a, geçici kalp pili takıldığını ve gazinin sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Prof. Dr. Ata, "Tedaviler olumlu sonuç vermeye başladı. Kendisiyle yanında refakatçı kalan kızı Zekiye Tali ve ben konuştum. Kendisi gayet iyi. Sağlık fonksiyonları normale

dönmeye başlayan gazimizi, takılan kalp pilinin çıkarılmasının ardından bir kaç gün sonra taburcu edebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

(HÖ-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title