Haberler

Son Günlerin En Favori Pastası

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Şirinler karakterleri son günlerde çocukların favorisi.

Şirinler filmini izleyen tüm çocukların oyuncaklarına sahip olmak istemelerin yanı sıra pasta tercihleri de artık onlardan yana.

Yüzde yüz katkısız malzemelerle hazırladığı birbirinden güzel, kişiye özel pastalarla dikkat çeken Pastacı Rapunsel markasının sahibi Didem Özcan son günlerde Şirinler pastası isteyenlerdeki artışa dikkat çekiyor. "Özel günler için hazırladığımız butik pastalarda son zamanlarda en çok istenen karakterler Şirinler filminde yer alanlar..." diyen Özcan eylül ayında birçok Şirinler pastası hazırladığını ifade ediyor.

Kişiye özel eğitimler de veren Didem Özcan; "Bu ay boyunca pandispanya yapımı ile başlayan kişiye özel eğitim ganaj krema hazırlanması ve şeker hamuru yapımı ile devam ediyor." diyor.

Daha sonra pandispanyanın katlandırılması, ganaj krema ile pasta haline getirilmesi aşamalarının ardından ardından Didem Özcan pastanın şeker hamuru ile kaplanma aşamasını kursiyerlere öğretiyor. Temel süsleme teknikleri ile hediye paketi şeklinde pasta süslemeyi öğrenen kursiyerler böylelikle 10 kişilik bir pasta yapmayı öğreniyor ve eğitim sonunda kendi pastasını evine götürebiliyor. Bu dersin en önemli özelliği şeker hamuru ile pasta yapımının öğretiliyor olması. Pastacı Rapunsel kişiye özel pasta kursu yaklaşık 5 saat sürüyor ve önceden randevu almak gerekiyor.

Eylül ayında eğitim takvimiyse şöyle;

14 Eylül Çarşamba- Temel pastacılık ve şeker hamuru

17 Eylül Cumartesi- Temel pastacılık ve şeker hamuru

20 Eylül Salı- Cupcake ve kurabiye süsleme teknikleri

22 Eylül Perşembe Temel pastacılık ve şeker hamuru

24 Eylül Cumartesi Cupcake süsleme teknikleri

27 Eylül Salı -Temel pastacılık ve şeker hamuru.

Eğitimler minimum 3 kişilik kontenjan dolduğunda açılıyor ve tüm eğitimlerin başlama saati ise 11.00. Şirinler pastası ısmarlamak veyahut kurslara katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi pastacirapunsel@gmail.com e-mail adresine veyahut 0 506 657 9488 numaralı telefondan Didem Özcan'ı arayarak öğrenebiliyorlar. Pastacı Rapunsel'in sitesini ziyaret etmek isteyenler için adres ise pastacirapunsel.wordpress.com

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title