Haberler

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

Güncelleme:

A Milli Takımımız, Andorra'yı Ozan Tufan'ın 89. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Futbolseverler de geçtiğimiz sezon Ozan'ı Alanyaspor'a transfer eden ve 24 yaşındaki oyuncuyu tekrar futbola döndüren Sergen Yalçın'a teşekkür etti.

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri'ndeki 5. maçında Andorra'yı 89. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti ve puanını 12'ye çıkardı. Futbolseverler de Ozan'ı tekrar futbol sahnesine sunan Sergen Yalçın'a sosyal medyadan teşekkür etti.

KOCAMAN VE COCU KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI

Bilindiği üzere Ozan Tufan, AykutKocaman'dan sonra geçen sezonun başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu tarafından da kadro dışı bırakılmış ve uzun bir süre resmi maça çıkmamıştı. 2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, büyük potansiyeli olan Ozan Tufan'ın sarı lacivertli takımdan kiralanmasını istemişti.

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

SERGEN YALÇIN AMACINA ULAŞTI

7 Şubat'ta, "Ozan Tufan'ı, futbolcu olduğuna ikna etmeye çalışıyoruz." diyen Sergen Yalçın amacına ulaştı. Bu sezon Fenerbahçe'nin değişmez isimlerinden biri olan milli oyuncu, Andorra mücadelesinde de 3 puanı getiren golü kaydetti. Sosyal medya kullanıcıları da Ozan'ı tekrar Türk futboluna kazandıran Sergen Yalçın'ı unutmadı.

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

Son dakikada gelen gol sonrası futbolseverler, Sergen Yalçın'a teşekkür etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Sergen Yalçın Ozan Tufan Andorra Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

misafir:

sergen yalcin nicin bjk kulubunde teknik direktor degil annamiyorum eger avcidan daha iyi degilse biyiklarimi keserim

37
2
yanıtYanıtla
gercekci:

Bende senelerce onu kendi kendime soruyorum ama gercegi kimse bilmiyor sergen besiktasa gelse onun dedigini yaparlarsa sampiyonluk kacinilmaz olur.

yanıt13
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

HER ŞEYİN Bİ SIRASI VAR DUR

yanıt4
yanıt0
CANMEN:

ARTIK AYKUT, SERGEN VE DIGER BU NESILIN EVLATLARIN öNü ACILMALI. . . AMA MALASEF BUNUN öNüNDE IKI CIDDI ENGEL VAR. . . BIRI F. TERIM, DIGERI S, GüNES. . . . SöMüRE SöMüRE VE GECMIS FILOZOFILERINI DAYATA DAYATA TüKETIYORLAR BIZLERI. . . .

11
13
yanıtYanıtla
zazaki:

aynen katılıyorum süpersin bro türk futbolunu bitiren terim ile güneş utanmadan birde ikiside 11 yabancıyla sahaya cıktılar onur gurur olsa o sahanın dibine girerlerdi türkiyenin iki güzide klübünü rezil ettiler geçmişine saygısızlık ettiler. . .

yanıt11
yanıt5
Büyük adamsın Fatih Terim:

ne Terimmiş arkadaş. ne kuyruk acınız varmış bee :)) konuşa konuşa bitiremediniz. Yer delinse Fatih Terimden bilceksiniz :)

yanıt3
yanıt1
gercekci:

Keske millilerin basinda SERGEN olsa.

19
3
yanıtYanıtla
FB:

Artık Sergen yavaş yavaş milli Takıma Hakikaten herkesin kabul ettiği TR nin en yetenekli Futbolcusuydu Milli takıma dinamizim getirir

19
0
yanıtYanıtla
zazaki:

ali koç beyde az mantık olsaydı sergeni alırdı onun istedigi takımı kurardı sergen daha başarılı olurdu. . .

17
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Aykut kocaman bir futbol fakiri. Çağ dışı futbol oynatıyor. Rakamlar ortada Konya galibiyeti unuttu. Hazır değiliz felan hikaye. Arsenal tothenham maçını hatırlayın. Adamların kondisyonu inanılmazdı İzlemekten yorulduk.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title