Haberler

Son dakika! Ziyarette gördükleri çocuklara hediye gönderdiler

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya ve polis ekiplerinin katıldığı maske dağıtımı sırasında Ağa Mahallesi'nde karşılaştıkları 3 engelli çocuğu bulunan aileye kayıtsız kalamadı.

Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya ve polis ekiplerinin katıldığı maske dağıtımı sırasında Ağa Mahallesi'nde karşılaştıkları 3 engelli çocuğu bulunan aileye kayıtsız kalamadı. Verdiği talimatla çocuklar için hazırlanan paketler polis ablaları tarafından çocuklara teslim edildi.

Ağa Mahallesi'nde yapılan uygulama Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve polisler katılmıştı. Uygulama sırasında Ağa mahallesini sokak soka gezen Emniyet Müdürü Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Çetinkaya ve polisler hem sokakta oynayan çocuklara hem de evlerinde duran mahalle sakinlerine maske dağıtmışlardı. Maske dağıtımı sırasında bir evde 3 tane engelli çocuğa bakan kadını gören Mehmet Ali Çetinkaya, duruma kayıtsız kalamadı. Engelli çocuklar için içinde temizlik malzemeleri, oyuncaklar ve maske bulunan paketler hazırlanması ve aileye verilmesi talimatı veren İl Emniyet Müdürü Akkaplan'ın talimatının ardından hazırlanan paketler 3 engelli çocuğa Toplum Destekli, Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ulaştırılırken aileye de hazırlanan temel ihtiyaç ve temizlik malzemelerini bulunduğu paketler verildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çetinkaya Jandarma Düzce Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title