Haberler

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un yeni rakibi belli oldu

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'un bir üst tura çıkmaları halinde play-off turunda rakipleri belli oldu. Trabzonspor, Universitatea Craiova-AEK galibiyle karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı geçmesi halinde Molde-Aris eşleşmesinin kazananı ile oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması öncesinde play-off turu kura çekimi yapılıyor. Kura çekimi TSİ 14.30'da başladı. Öncelikle 3. eleme turunu geçmesi gereken Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor, çekilişe Temel Yol'dan seribaşı olarak katıldı.

Trabzonspor, Sparta Prag'ı elemesi halinde Universitatea Craiova-AEK galibiyle karşılaşacak. Diğer temsilcimiz Yeni Malatyaspor ise Partizan'ı geçerse Molde-Aris eşleşmesinin galibiyetle oynayacak.

TEMSİLCİLERİMİZİ RAKİPLERİ

Trabzonspor, Sparta Prag (Çekya), Yeni Malatyaspor ise Partizan (Sırbistan) ile 3. eleme turunda karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (3)

FURKAN:

ts de malatyada turu geçemez herşey ortada hayal kurmayalım ama inşallah her iki takımımızda bir üst tura çıksınlar isterim

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hic bir cacik olmaz bunlardan anca gider gelirler bu kadar beyler

0
0
yanıtYanıtla
...:

Trabzon geçer hacı, aslında Malatyada geçer Partizanın seyircisi tehlikeli ana bu maça öyle çılgın bi atmosfer yapmazlar öyle olursa da Malatyasporun geri kalacak bi tarafı yok Partizandan eşit şansları. . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title