Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 28 Eylül günü koronavirüs kaynaklı 65 can kaybı, 1412 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: Ülkemizde koronavirüs ölüm ve vaka sayıları düşmeye devam ediyor. 28 Eylül tarihinde açıklanan verilere göre; vaka sayısı 1412 artarak 315 bin 845'e yükseldi. 65 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 8 bin 62'ye çıktı. Bugün, 11 Ağustos'tan sonra ilk defa günlük iyileşen hasta sayısı yeni hasta sayısından fazla oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (38)

atma ziya:

bu rakamlara sizde inanmıyorsunuz değil mi bu rakamların sonuna bir sıfır daha ekleyin . . . .

16
14
yanıtYanıtla
erman:

Yav he he. . . Temennilerini anlıyoruz. . . başarılar dilemiyoruz. . . .

yanıt3
yanıt4
yusufcuk:

Rakamlara niye inanmıyorsun kardeş. 115bin kişi başvurmuş hastaneye bugün az sayı değil ama pozitif çıkan 1412 olmuş gayet normal.

yanıt1
yanıt1
Kimsesiz:

Elhamdülillah Allah devletimize zeval vermesin inşallah

22
8
yanıtYanıtla
Oyster oyy:

Allah milletime zeval vermesin devletimin gücünü artırsın demek istedin herhalde gestepo kardas devleti kutsamayı bırak

yanıt3
yanıt0
Oktay:

Dümen geceler

11
11
yanıtYanıtla
Uyduruk gaydirik:

Vaka sayısı değil hasta sayısı. Vaka sayısı en az günlük 5 bin. Millete doğru haber verin.

9
12
yanıtYanıtla
ERKIN:

Bizim insanimiz kurala disiplisine kasitli olarak uymuyor!!!TIp a inanmiyor!Benim bir onerim var Diyanet isleri aciklama yapsin. Yuce dinimizde ''bir insan olduren, tum insanligi oldurmus gibi olur''Sozunu aksamlari televizyondan her yarim saatte bir yayinlasin. Bence son care ve tek care bu, belki insafa gelir insanlar. Benim artik gucum kalmadi cahillerle mucadele etmekten, cahil maskesiz parti veriyor, dugun yapiyor, asker ugurluyor, sucsuz gunahsiz insanlar hayatini kaybediyor.

7
12
yanıtYanıtla
Oi:

Sizin dünyayı tanımaya çoook ihtiyacınız var çok. Virüs varmıymış yokmuymuş, küreselci yapilarin planları nelermiş kimler uyguluyormuş. Propaganda yöntemleri nelermiş, virüsmü öldürüyormuş küresel ilaç sanayiimi, aşılarmı anlarsınız inşaallah.

yanıt1
yanıt2
Erk:

Boşuna elini yorma güzel kardeşim Allah ıslah eylesin de yeter insan ogluna yaranamazsın herkes haklı haksız insan kalmadı

yanıt3
yanıt0
ERKIN:

Arkadasim ben ne diyorum sen ne diyorsun, kuresel guclermis. ilac sanayisiymis. . . . emin ol bunlari cok iyi biliyorum. Suanda konumuz ne???Bir daha oku istersen anlamadin herhalde.

yanıt0
yanıt0
AHHAAHHAHAHHAAHHA:

BİNDÖRTYÜZ YENİ VAKAYLA???HAVAİ FİŞEKTE PATLATAYDINIZ!

6
11
yanıtYanıtla
Adanalı:

Açıkladıklarına Kendinleri Bile İnanamıyor Hastaneler Acil Hasta Dışındaki Hastaları Kovalıyor Bırakın Artık Gerçekleri Açıklayın Ekonomi Cortu Cekmiş

8
7
yanıtYanıtla
komedi:

trajikomik tiyatro izliyoruz

9
5
yanıtYanıtla
ilker:

tüm dunyada 2. dalga surerken bızım ulke iyileşmeye gıdıyor ne kadar enteresan hadıyın lan ordan ispanyol grıbı gıbı olcak 2. dalga once gelmıyor gıbı yapıcaklar ve sonra daha fazla patlatıcaklar arastırmalara gore ıspanyol grıbıde 2. dalgada 1. dalgaya gore 3 kat daha fazla etkı gosterdı kımseyı kandırmayın bu yapılan hersey para için hersey para ıcın pıyasaları altu ust edecekler

4
6
yanıtYanıtla
tarafsız:

inan yok

5
4
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Hiç olmazsa birkaç hafta sokağa çıkma yasağı konsun eskisi gibi. 29 ekimde de 4 gün sokağa çıkma yasağı konsun. Vakalar 500 lere inecektir. Ekonomi de hiç bir kötü durum olmaz. . Sağlıkçılar da biraz rahatlar. İnsanlarımız serbestliğe gelmez. . .

4
5
yanıtYanıtla
Ses:

He inandık bu sonuçlara. Derlerki palan meselesi

0
8
yanıtYanıtla
.....:

Yakında okulları açmayı düşünüyorlar. Ondan bu şekilde açıklamlar yapılıyor. Hayırlı olsun inşallah

5
2
yanıtYanıtla
ENİS-3:

iNANCIM SARSILMAYA BAŞLADI DOSTLAR. . BİRİLERİ ÇAKTIRMADAN HEM ÜLKENİN ALTINI OYUYOR, HEM DE CEBİMİZİN DELİĞİ GİDEREK BÜYÜYOR. YANLIŞ ANLAŞILMAYAYIM, ALLAH''TAN BAŞKA HİÇ KİMSEYE, DEVLETTE DAHİL(ÇOK ŞÜKÜR) ARTIK HARCI, BORCU OLAN BİRİSİ DEĞİLİM. FAKİR EDEBİYATI DA YAPMIYORUM. BU VİRÜS SAĞLIĞIMIZI BİLMEM AMA, AİLE EKONOMİLERİNİ YAVAŞ, YAVAŞ ÖLDÜRÜYOR. iHTİYACINIZ YOKSA EV, ARABA ALMAYIN, YENİLEMEYİN. HELE BORÇLANARAK, AS-LAAAA. . EN BÜYÜK SİLAHINIZ ŞAYET VARSA KENARDAKİ ALTIN, DÖVİZİNİZ. GERİSİ PALAVRA.

4
3
yanıtYanıtla
kefenin cebi yok:

Allah''a değilde altınına gümüşüne güvenen okadar insan varki kimi yiyemeden , kimide yanlarına alamadan bu ağlemden gitti. (körün gözüne soksan ne olucak sağırın kulağına bağırsan ne olucak ne gördüğüne inanıcak ne yaşadığına inanıcak ne insanlar gititide gitti , mallarını geride kalanlar yedide yedi )

yanıt1
yanıt0
Gözlem:

18 Haziran-3 Ağustos arasındaki günlerde (yaklaşık 46 gün boyunca) Aktif vaka sayıları sürekli azalmıştı. (min 10. 607) 4 Ağustos-27 Eylül arasındaki (yaklaşık 54 gün) boyunca aktif vaka sayısı sürekli artmıştı. Bugün ilk kez Aktif vaka sayısı 85 kişi azaldı. (max 30. 816) Şimdi önümüzde yine bir azalma dalgası var 20-25 gün devam edebilir. Bunlara yine de aldırış etmeyin. ! Günlük ortalama vaka ortalaması 1. 417 Bugünkü hasta sayısı 1. 412 Salgın aynı hızda devam ediyor. Tedbirlere devam.

5
1
yanıtYanıtla
Turan Turan:

Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

yanıt1
yanıt0
uCube:

Artık bağışıklık virüsü tanıdığı için alışıyor insan. Covid-19''da diğer hastalıklar gibi olacak zaten vücut tanıdığın da kolaylıkla yeniyor.

4
2
yanıtYanıtla
.....:

Havaların soğuması ile birlikte haftasonları uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilmeli!

3
2
yanıtYanıtla
tuzu kurular konuşuyo:

versinler 3. 000 maaş çıkarsam senin gibi zalim olayım

yanıt1
yanıt2
Vatandaş:

Yalova / Altınova okullar açılmıyor. Yerine kuran kursları açılıyor. Anons sisteminden kayıt yaptırın diye anons edilip duruluyor. İnanmıyorsanız Altınova müftülüğünü arayıp sorabilir.

yanıt0
yanıt1
Aaa:

Ya bi yuru git.ordan.....turkiyede herkese ayni anda test yap bakalim.ve sonuclari sefaf paylas.. ne cikiyor

3
2
yanıtYanıtla
ENİS-2:

Kimilerine göre(dr. profesörler de söylüyor) Corona sayıları eksik söyleniyor. Kimilerine göre ''eşeğimizi kaybettik, şimdi de bulduk'' gibi sevinmemiz isteniyor. ''Sayı tedbir sayesinde artmıyormuş''. Bakan beyimiz öyle diyor. Peki ülkemizin 160 bin hastane yatağının yüzbinin de Coronalı yatıyor. Bunlara devletin yaptığı masrafı kimin cebinden çıkıyor? Hasta doluluğuna göre döner sermayeden özel hastaneler dahil ''performans parası'' alanlar sen misin, ben miyim arkadaş? Kimlerin çıkarı var?(

1
3
yanıtYanıtla
ENİS-1:

Sağlığımız tehdit altında iken siyaset kokan cümleler yazmak doğru değil. Bizim gibi teknolojiye gelince dağın tepesindeki çobanın bile çaba sarf ettiğini görürken (küçümseme değil, örnek) sosyal hayatımızı ortadoğulu kafası ile yaşıyoruz. Bu yüzden Corona bir türlü bitemiyor. Bakanın ve etkili, yetkili kişilerin ''lütfen, maske takın, sosyal mesafeyi koruyun'' gibi kibar cümleler bu toplumun mental yapısına ters. Bize yakışan vatandaşa emir, tehdit, ceza veya sopa. Neden mi yapılmıyor?(devamı va

2
1
yanıtYanıtla
sonu olmayan adam:

süreç çok iyi maşallah. . galaksi bakanı olacak adam tü tü tü. . günde 65 ölüden ayda 1950 yapar iyi iyi valla iyi. .

0
2
yanıtYanıtla
Adil:

Öyle bir devlet ki hiç bir kurumun açıklaması güvenli değil.

0
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

24 saat canlı yayınlar yapılırken yeni vaka 800-1000 di. şimdi kanallar günlük sayı bile açıklamıyor nerdeyse. medya yönlendirmesiyle yaşamını sürdüren koyun sürüsü bir halkız malesef

1
0
yanıtYanıtla
nbn:

Okullar açılacak:)

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Bakış açınızı değiştirin. Bugün Türkiye''de değil İngilterede yaşıyor olsaydınız, size günlük vaka sayısının 4. 404 olduğu söylenecekti. Çok daha fazla kişinin öldüğünü duyacaktınız. Sanki, dünyada tek Kovid salgını Türkiye''de yaşanıyormuş gibi düşünen sorumsuz insanlar var. ABD''de bugün 26. 188 kişi kovid''e yakalandı. Sokağa çıkma yasakları, her yerde denendi. Sayılar arttı, eksilmedi. Bitmedi de. Bu DÜNYA ÇAPINDA bir SALGIN. Tedbirli ol yeter.

0
0
yanıtYanıtla
hüdaver:

Sayın bakan ceza olarak verilen ehliyet iptallerine ehliyet affı getirilmesini istiyorum. Pandemi zamanında ehliyetsizlik ile cezalandırılmak istemiyorum. Kalan ceza süremizi maddiyata cevirmenizi , pandemi suresince cezaların kaldırılmasinı , bakanlık olarak bu konuyuda konuşmanizı istiyorum.. 1 milyondan fazla insan ehliyetaffını bekliyor .

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Excel''de bir sütüna, günlük hasta sayılarını, yandaki sütüna bugün iyileşenleri yazın, biraz teknik olmakla birlikte vefat sayılarını da bu sayılara eklemeyi deneyin. (Taburcu) Garfiğini çizdirin. Eğrilerin, birbirlerine ne kadar benzediğini görün. Aralarındaki ilişkiyi çözmeniz, birkaç dakikadan fazla almayacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Bundan 20-40 gün önce kaç kişi hasta olup tedavi almaya başlamışsa, bugün onlar İYİLEŞENLER olarak veriliyor. Vaka sayısı günlük 800 olduğunda 20-40 gün sonra iyileşen hasta sayısı 700''ler düşüyor. Vaka sayıları, ortalamanın üstünde gelince de, Aktif vaka sayıları artıyor. Sonra hasta sayıları yine ortalamanın üstüne çıkıyor. Azalıp-Artan faz farklı iki dalga birbirini inişli çıkışlı takip ediyor. Bunlara takılmayın. Gerçekte bugün hasta sayısının ortalamanın altında mı, üstünde mi ona bakın. !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title