Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 21 Ekim günü koronavirüs kaynaklı 68 can kaybı, 2013 yeni hasta tespit edildi

Son dakika: Ülkemizde 21 Ekim'de koronavirüs hasta sayısı düne göre arttı. Son 24 saatlik verilere göre; hasta sayısı 2013 artarak 353 bin 426 oldu. 68 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam vefat sayısı 9 bin 513'e çıktı. 5 buçuk ay sonra hasta sayıları ikinci defa 2000'in üzerine çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Wwwwwww:

Yeni gaz bulduk sevinin zengin olacağız ülke uçacak

5
1
yanıtYanıtla
Özlem:

Koca tedbirlere uyalimdiyorsun uz hergün aynı sözler biran önce yasaklar getirin önlemler alin ve gerçek rakamları söyleyin size inanmiyoruz

5
0
yanıtYanıtla
okay:

okulları da açtınız daha da açacaksınız ve patlayacak iyice hepimiz öleceğiz

2
2
yanıtYanıtla
Cemal:

Süreci çok şeffaf yönetiyorsunuz tebrikler. Bi de kendi ilimizde ilçemizde ne kadar vaka var, hangi hastanede kaç tane vaka var, ölenler kimler, gerçek pozitif sayısı ne onları da bi öğrenseydik daha da iyi olurdu. Ama onları bilmesek de olur zaten yeteri kadar şeffaf doğru ya.

2
0
yanıtYanıtla
İroni:

Okullar açıldığı için hasta sayıları azalıyor. Hepsini açınca hiç hasta kalmayacak.

2
0
yanıtYanıtla
Ktd:

Okulların açılması büyük hata 6 saat aynı ortamda çocuklar.Ayrıca toplu ulaşıma çözüm bulunmalı.İnsanları kalabalık olmaya zorlayıp sonra maske mesafe temizlik demekle olmuyor.

2
0
yanıtYanıtla
Muharrem:

Sen kim 100 bin test yapmak kim bugün 2500 test rakam bu 100 bi test yapsan hasta rakamı 50 bin üstü olurdu

2
0
yanıtYanıtla
kaleli:

okullar açılılmaya başladnrı üniversitlerede açılmak üzere hayat tam normale dönecek derken hemen yukardan gelen emirle vaka sayısı kagıt üzerinde artışa geçiyor DSÖ bu yalanlar tiyatrosunn 2020 nin sonuna kadar sürdürmek için her türlü numarayı çevirecek naparsaız yapın insanları öldürmekten çok korkutan bu yapma virüsün sonu geldi

1
1
yanıtYanıtla
El patron:

Ne yazikki butun dunyada yukseliyor. Kendinizi mesafeli turun ve maske takin!

0
2
yanıtYanıtla
Gül:

Kral ciplak!!! Dinleyin beni. Simdi worldometer sitesine gidip Türkiye korona virüs günlük ölü sayilarina bakarsaniz günlük 70 civari oldugunu görürsünüz. Tedavi yöntemleri günden güne iyilesecegine göre, evvelden 70 civari ölü olan günleri bulup vaka sayisina bakarsak, günümüzdeki günlük vaka sayisinin en az bu kadar olmasi gerekir. Ortalama yas o gün de bu günde ayni kabul edersek ve test sayilari da arttigina gore cok daha fazla bile vaka olmasi beklenir. o zaman 3100 vaka vardi. Kral ciplak!

1
0
yanıtYanıtla
65 lik:

sorumsuzları kameralardan tespit yöntemini getirin ilan edin. . . aile , yakın ziyaretlerini engelleyin. . bulaş milumuma iner. . . ekonomide zarar görmez. hastane yüküde azalır. . . kimseyi affetmeden. . .

0
1
yanıtYanıtla
peki:

peki nolacak böyle, peki bu korona neden böyle peki acaba bunu abartıyorlar mı peki, ,

1
0
yanıtYanıtla
hakkı:

Tedavi önerilerine kulak tıkadın, bilim kurulu diye tutturdun, bu işin sonu iyi değil

0
0
yanıtYanıtla
Cesur:

Bu yeni bisi degil bu salgin cigirindan cikali cok oldu .

0
0
yanıtYanıtla
Analizci:

Plaquenil (sıtma) ilacı kullanan oldu mu hiç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title