Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 2 Aralık günü koronavirüs nedeniyle 193 kişi vefat etti, 31 bin 923 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs salgınında günlük vefat sayısı ve vaka sayısı yine rekor kırdı. 2 Aralık tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 6 bin 690 semptomatik olmak üzere toplam 31 bin 923 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam hasta sayısı 513 bin 656 oldu. Vefat sayısı ise 193 artarak 14 bin 129 yükseldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (51)

Hayat:

Daha ne bekliyorsunuz bir an önce tam kısıtlamalar getirin para can dan dahami önemli

191
8
yanıtYanıtla
Cans:

Yeter beeee kapatın heryeri

186
4
yanıtYanıtla
Lanet Fedarel:

Sen kendini kapat

yanıt2
yanıt110
Acil kapanma sart:

Aklı sın her yer kapanmadan olmayacak bazı beyinsizler bunu anlamaya niyetleri yok galiba.

yanıt2
yanıt0
Adem Bektaş:

Sy bakanim 15 gün kesintisiz sokağa cikmamaliyiz

167
12
yanıtYanıtla
Lanet Fedarel:

Hadi be ordan. Kurk tavuğumuz biz. Evde civcivi çıkartacağız. Benim kiramı seni ödeyeceksin.

yanıt0
yanıt0
qorjux:

Avm leri kapatamıyorlar. Gece sokağa çıkma yasağının faydası ne olacak , millet sabah otobüslerde , minibüslerde , metrolarda . tüm gün her yerde . Sanki herkes akşam 80 milyon sokaklarda geziyor . Saat 21 den sonraki kısıtlama göstermelik . önlem alınmıyor denmesin diye .

163
3
yanıtYanıtla
Aloo Bilim kurulu hattamı sın:

Koskoca Türkiye bir türlü tam kapanmaya geçemedi sanki ekonomi batacak...bilim kur

151
10
yanıtYanıtla
Lanet Fedarel:

Lavuğa bak. Başka önerin varmı? İstersen sağlık bakanı ol.

yanıt3
yanıt109
Sıra geliyor desenize:

Hepimize bulaşacak, evden çkmayalım diyoruz da, Çin milyar nüfusuna rağmen ölümlerin önüne nasıl geçti, bizim de onlar gibi tedbir almamız lazım değil mi?şimdi ne zaman öleceğiz diye sıramızı bekliyoruz, bana bulaşmaz dememek lazım.

156
1
yanıtYanıtla
Oğuz Çelik:

30 gün kapatın heryeri bir aydan kimse acından ölmez be gardaş

144
10
yanıtYanıtla
kaçla çarpalım:

Bu sayılar İstanbul da ki sayılardan bile düşük açıklanmış görülüyor.

140
9
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Hala toplu taşıma araçlarına maskeyi burnunun altına indirip binenler, maske takmamak için kavga çıkartanlar, ''Korona yok, basit bir virüs bu, gripten farkı yok'' diyen insanlık düşmanı teröristler var maalesef.

128
3
yanıtYanıtla
Sağlık:

Sağlık bakanı istifaya davet ediyorum

117
9
yanıtYanıtla
Ant:

Çözümünü paylasirmisin

yanıt2
yanıt1
Lanet Fedarel:

Keçi sütü ve peyniri yeyin arkadaşlar. Siz hiç keçi sütü içenin hasta olduğunu duydunuz mu? Süt bulamıyorsanız hakiki maraş dondurması yiyin.

0
120
yanıtYanıtla
Mee meee:

Sen ye lavuk, millet can derdin de...

yanıt0
yanıt0
MEZARCI:

Tam dalkavukluk ediyosun...

yanıt111
yanıt1
Ac kapıyı FBI:

Bosuna yaşıyorsun bu hayatı

yanıt0
yanıt0
Burhan:

Herkes tedbirini alsın kapanma yasaklar çözüm değil.Aşıya en kısa sürede geçilmeli

1
116
yanıtYanıtla
cem:

bakan hala 6 bin hasta var diyor 31 bin hasta olmayan ama virüsü yayanları yazmıyor aylardır gizleye gizleye muradına erdi

111
3
yanıtYanıtla
bilo:

türk tabibler birliğinin verileri baz alınsaydı bu gerçekle daha önce karşılaşırdık. duymak istemediklerinizi de artık duyun

100
4
yanıtYanıtla
Ao:

Onlar terörist cnm.olur mu öyle şey lütfen yani

yanıt0
yanıt0
Diikkat:

Toplu ulaşım hala sıkışık nasıl engellenecek

96
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Demekki Neymiş Kısıtlamaların Adı Varmış Herşeyi Milletten Beklememek Gerekiyormuş Maske Mesafe Hijyen Üçlüsünün Etkisi Bir Yere Kadarmış Ekonomi Düzeltmenin Yollarını Vergi Para İkilisini Düşünmekle Bütün İşyerlerini Açarak Otelleri Turistlerle Doldurmakla Şehirler Arası Dolaşımı Açmakla Virüs Yayılmıcakmış Gibi Takılmakla Olmuyormuş

95
0
yanıtYanıtla
noname:

Aşı ile ilgili bilgi verilecekti. Ancak sayın bakan bugün açıklama yapmadı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bence mantıksız hafta içi gibi olsa daha iyi olmaz mı? ya da başka saatlerde? BİZE AŞI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLSİN.

2
64
yanıtYanıtla
İsmail:

Vaka 6

10
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Bosu bosuna ugrasiyorlar. Bu is maskeyle kapatmayla olmaz. Milletimiz zarar görüyor. Maskenin korumadigi gün gibi ortada. . . Hala israr ediyorlar. Ancak asi olursa temennimiz azalmasi.

6
1
yanıtYanıtla
SAYIN BAKANIM:

83 MİLYON NÜFUSUN OLDUĞU BİR ÜLKEDE BİR GÜNDE 193 KİŞİNİN ÖLMESİ AZ DEĞİL Mİ

7
0
yanıtYanıtla
Güz:

Corona olan herkes ölmüyor.Oyle hemen de bulasmiyor sanırım.Yani ben 15 dakika arada 3,4 metre mesafeyle oturdum.Aptal şey test bekliyormuş birde söylemiyor.Evdeki garibim de maskeyle geziyor evde.İsteki biri Corona olmuş .Odasindan çıkmıyor.Sanki etrafım coranilarla çevrilmiş.

yanıt0
yanıt0
EFEDAYI:

İnsanlar gece dokuza kadar dışarda mikrobu kapacak gelip evdekilere de bulaştıracak. Gerekli olan 14 gün ama hiç olmazsa 4 gün tam kapanma olmalı. . .

0
0
yanıtYanıtla
REİS:

4 Günden sonra ne olacak sürü halinde yine dışarı ne anlamı kaldı kapanmanın evde

yanıt0
yanıt0
Mısafir:

Kendiniz söylüyorsunuz ( Tedbirlere rağmen) tedbir felan hikaye siz de bunu biliyorsunuz. Biriler zenginleşecek biriler dibi görecek olan halka olacak.

0
0
yanıtYanıtla
Erkan:

Hastalığa yakalanan ilk gün ilaça başlarsa hastanelik olma riskleri azalıyor. Bazı cahillerin ilaç kullanmayın laflarına itimat etmeyin inanın bu yazdıklarım boş değil.

0
0
yanıtYanıtla
Ao:

Arkadaş, bizi yonetenlerde biliyor tam kapanma olmadan çözüm olmayacağını. Ama para yok kapatamiyorlar. Başka bir sebebi yok artık 5 yaşındaki çocuk bile anlıyor sebebi.

0
0
yanıtYanıtla
reis:

hadi oradan keçi o zaman şu özendiğiniz paralı ülkeler niye kapatmıyor komple ülkelerini demek ki her şey para değilmiş ağzı olan konuşuyor ya bu nedir

yanıt1
yanıt0
Lanet Fedarel:

Bu durum sizin hesaba göre güzel birşey. Çünkü Türkiyede herkes malum hastalığı olup iyileşti.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Acil aşı lazım 83 milyon insana uygulanması lazım yoksa bu beladan kurtulamayız virüsü çinliler çıkardı şuan orda virüs yok çünkü aşıyı buldu bütün vatandaşına uyguladı şimdi ticaretini yapıyor bizde Türkiye olarak ortada öksüz kaldık

0
0
yanıtYanıtla
Burak:

Bugune kadar vaka sayisini eklemediniz demekki sayi toplam 513 bin degil...2.5 milyon civarinda.

0
0
yanıtYanıtla
REİS:

HA ŞİMDİ DOĞRU SAYIYI BULDUN BUNDAN SONRA RAHATÇA UYUYABİLİRSİN YADA HEPSİNİN İSİMLERİNİ ARAŞTIR BİR KOLEKSİYON OLUŞTUR

yanıt0
yanıt0
MEZARCI:

Yapacaginiz tek şey 1 ay yasak kimse cikmiycak o kadar yav o kadar çokmu zor bu kadar mi ekonomi kötü...

0
0
yanıtYanıtla
Adem:

15 gün tam kısıtlama şart. Tüm devlet daireleri, işterleri kapansın. Birtek camiler açık kalsın. Camiye virüs giremez zaten.

0
0
yanıtYanıtla
Garip:

Neden ölüm sayıları inandırıcı gelmiyor. 188-190-193 böyle mi artıyor ? Her taraftan cenaze arabaları geçiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Hamo:

Dünya Bizi kıskanırken ne oldu ki aniden ?Dış mihraklar mı iç hainler mı?

0
0
yanıtYanıtla
erdem:

evlerde misafirlik devam herhalde restranlarda kacak masa sandelye yiyenler 10 genc yan yana muhabetler daha neler neler vs vs..herhalde dunyanin en kuralsiz kitleleri bu ülkede yazik çok yazik

0
0
yanıtYanıtla
hangi tedbir:

haberin basliginda alinan tedbirlere ragmen sayilarda tedirgin edici artis diyor hangi tedbirler ben hic farkinda degilim valla farkinda olan var mi kari koca calisiyoruz kredi borcumuz kredi karti borcumuz var sabah ise gidip aksam aksam saat 21:00 da anca eve geliyoruz ve haftanin 6 gunu bu sekilde calisiyoruz zaten 21:00 da yorgun argin eve gelip dus alip 2 saat oturursak oturup yatip sabah ise gidiyoruz para yok pul yok gezmeye gidemeyiz yemege gidemeyiz isci milletinin yuzde 80 i bu sekilde simdi siz yasagi yarasalar icin mi cikardiniz gariban isci gundus yune sıkıs tepis toplu satimada minibüslerde yuzlerce isciyle ayni ortamda calisiyor özel sektör calişanlari üvey evlat mi

0
0
yanıtYanıtla
Oha:

5 Ay sokağa hatta odadan çıkma yasağı getirilmeli.

0
0
yanıtYanıtla
Kibarca:

Tedbirlere ragmen derken biraz komik olmus.

0
0
yanıtYanıtla
Kibarca:

Neseli günler filimi aklima geldi...sener sen su yerine kovadolu benzinle atesi söndürmeye kalkmis. Vakalari yükselince gerçekleri saklamaya çuval bulamadiniz. 31 bin vaka var, siz bu ciddi tehlikeyi farkinda degilmisiniz. 14 gün kapatin artik. Laf dinleyin artik.

0
0
yanıtYanıtla
Sağlık personeli:

Lütfen tedbirlerr uyalım maske mesafe temizlik kurallarına uyalım

0
0
yanıtYanıtla
Turk:

Haziran dan beri gerçek rakamlar bunlar. 6 aydır günlük ortalama 30 bin. Bu da 5/6 milyon kişinin bu hastalığa yakalandığını gösterir. Semptom göstermeyip test yaptırmayan insan sayısı da çok tabiki. Kısacası gerçekten herkes yakalanacak bu virüse çok bariz belli. Tabi ki tedbirlere kurallara hijyene dikkat şart. Ama daha da önemlisi bağışıklık sistemini güçlü tutmak. Sağlıklı beslenme egzersiz uyku düzeni stresten uzak durmak. En önemlisi bunlar. Herkese sağlıklı günler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title