Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 16 Temmuz günü koronavirüs nedeniyle 21 kişi hayatını kaybetti, 933 yeni vaka tespit edildi

Son 24 saatlik koronavirüs verilerine göre, 16 Temmuz'da, 933 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 216 bin 873'e yükseldi. 21 kişinin hayatını kaybetmesiyle de toplam vefat sayısı 5 bin 440'a yükseldi. Düne göre vaka sayıları düşerken vefat edenlerin sayısı ise 4 kişi arttı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (33)

inanmıyoruz...:

bir evde bir kişiye bulaştı mı bunu eve gönderiyorsunuz , onca kişinin arasında nasıl izole edilecek birde diğer hane halkına da test uygulamıyorsunuz. abim 23. günde atlattı hastalığı , hastane sonuç için test yapmıyor semptom yoksa testte yok diyor hastalığı geçiren birine diyor. onun için polyanacı olmayada gerek yok , test yok vaka da yok mantığı bütün totaliter rejimlerde işletiliyor.

32
17
yanıtYanıtla
İnanmayana:

Bende yattım 9 gün semptom hafifden devem ederken test negatif cikti ertesi gün ultrason çekti taburcu ettiler 5 gün sonra yine test için kendim gittim yine test yaptılar 2 gün sonra sonuç gene negatifti şimdi Turp gibiyim gelelim sana test yok vaka yok demişsin git bakalım hangi şehirdeysen covid tedavisi yapılan hastanelere 2 saat test kabinlerinin olduğu alanı izle bakalım yüzlerce insan hava almayami geliyor oraya?

yanıt2
yanıt1
uıkjkj:

bilader çoğıl konuşmuşsun da bir kere pozitif olan herkes yatıyor hastaneye. bir ara şikayeti olmayıp pozitif olanlara evde izole deniyordu. o zaman da hastaneler tıklım tıklımdı. ki bu karar hemen değişti zaten. haa bu doğru değildi elbet ama şu an doğrusu yapılıyor.

yanıt3
yanıt3
Tayfun:

seni kim konusturuyor, kime calisiyorsun onu söyle.

yanıt3
yanıt6
İnanmıyoruz:

Semptom yoksa niye uygulasın? 83 milyona test mi yapılacak? O kadar kişi çıktı tvde ünşü ünsüz hepsi hastaneden çıkmadan test yapılıyor ondan sonra taburcu oluyor. He he

yanıt2
yanıt1
İnana mıyoruz:

Kaynak:) mahalledeki arkadaşlar:)) Hadi test yapılmıyor. Arkadaş hasta olanlar nerede? Hadi yüzde 80 evde atlattı gitmedi hasteneye? Yüzde 20? 8 milyon insan yapar? Ölüm oranı yüzde 2, 5 olsa 200.000 insan ölmeliydi.

yanıt2
yanıt1
NE YANİ:

amerika, avrupa koparken bizde vaka sayıları düşüyor öyle mi?tabi. .

31
13
yanıtYanıtla
Şenol:

Artmasını isterdiniz değil mi?

yanıt9
yanıt7
MCohen:

Havadan bulaşan bir hastalığı maskeyle eve kapatmakla önleyemezsiniz ki Türkiye’nin nüfusuna göre bu rakamlar çok normal. Türkiye de geçen yıl kaç kişi gripten öldü kaç kişi normal yolla öldü? Bunları düşünerek daha net Sonuçlara varabiliriz

9
7
yanıtYanıtla
Ergen:

Neyle engellenir sahilde halay çekmekle mi? Avmleri sokakları doldurarak mı? Ülkede herkes teknik direktör herkes doktoe

yanıt2
yanıt0
Memleketim:

Avrupa''da seyehat uyarisindan tut Korona verilerine varasiya kadar Bilim Kurulu baskani halki aydinlatirken bizde ise bu yapiyor. Yeter artik millet sizi dinlemiyor. Sizi ciddiye almiyor. Yalan söylediginizi ucan kuslar dahi biliyor. Senin baskanin maske dahi takmiyor. Git nasihatlarini baskanina anlat.

6
8
yanıtYanıtla
Mhrmhr:

Hayatınız yalan

4
9
yanıtYanıtla
Rezidanstaki fakir:

Abd ispanya rusya ve tüm dünyada var da yoksa of of:) ne komplo teorileri:)

yanıt2
yanıt0
İbb korona:

İbb yine suya zam yapmış. SöZ verilmişti zam yapılmayacak diye seçim öncesi. Komedi. Bi de yüzde 12! Şu korona günlerinde ellerimizi.i de yıkamıyak

5
7
yanıtYanıtla
su israfı günahtır:

Sende teyemmüm yap bırak su kullanmayı. .

yanıt1
yanıt3
TRE:

Ülkecek batıyoruz seni sadece ibb mi rahatsız ediyo. Seni Allah bildiği gibi yapsın.

yanıt1
yanıt5
Memleketim:

IBB KORONA''ya cevap. AK Parti ve MHP üyelerinin ortak karariyla suya zam yapilmisdir. Cogunlugu AK Parti ve MHP üyelerinin olusturdugu Büyüksehir meclisinde Isteselerdi suya zam yapilmazdi. Hicbiseyden haberiniz yok. Ne kural biliyorsunuz nede kanun. Birilerini hedef aldinizmi karalamada üstünüze yok.

yanıt8
yanıt3
Tre ye:

Hee diyosun zam sorun değil yapan önemli. Ondan ilerlemiyor uz:)

yanıt3
yanıt1
embesil koyun:

Doğalgaza elektriğe zam yapılırken nerelerde geziyordun millet bahçesinde mi. .

yanıt1
yanıt3
Embesil koyun rumuzu:

Yarın tebrikler et ibb yi zam yaptılar diye:)) millete diyor bi de. Zam zam heyy

yanıt2
yanıt0
Memleket ime:

CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı AKP’lilere “Siz zamma ‘hayır’ demediniz, İSKİ’nin 1.5 milyarlık zararına ‘evet’ dediniz. Mutlu azınlığa yapılacak zamma ‘hayır’ dediniz. Mayıs ayına kadar havuzlarınızı bol bol doldurun” diye tepki gösterdi. Sptnk

yanıt2
yanıt0
Memleketiö rumuzu:

Adam chp veya başkan zam yapmış dememişki. İbb demiş. İbb nin içinde zaten meclis. Zammı mı savundunuz anlamadım. Partiyle ne alakası var zam zamdır.

yanıt1
yanıt0
Embesil koyum rumuzlu arkadaşa:

Doğazgazı elektriği eleştirelim suya zammı eleştirmeyelim. Peki:) mikemmel.

yanıt1
yanıt0
Malcom Max:

Dostum yapılan zam faturadaki artık alınmayacak ibareye yansıyor yani zam yok. Diğer illerdede böyle olsa keşke. Eko yannış yapmaz. . . Ayrıca suyu yine az kullanırsın bişiler yaparsında karnın aç herşey zamlı karnını nasıl doyuracaksın.

yanıt1
yanıt0
Bitermi:

Bitermi arkadaş yere maske atan ve maske takmayan çok

8
1
yanıtYanıtla
Doğru mu:

Sayıların açıklanması Tüik verilerine döndü.

4
2
yanıtYanıtla
Bilim kurulu itibar kaybediyor:

inandık mı zor be !testin hangi illerde yaşayanlara yapıldığını bile bilmiyoruz. .

3
3
yanıtYanıtla
Gugullayan Ayfonlu entel:

Bilip ne yapacaksın:) kaç vaka var illerde belli sokak sokak.

yanıt2
yanıt1
Gulu gulu afyonlu:

Hayat eve sığar da sokak verilerini mi kastediyorsun ona kaldıysan yanmışsın , ben sana bir örnek vereyim İstanbul da bir iş yeri 12 vaka çıktı bir ölüm oldu. bu iş yerini bir türlü haritada kırmızı göremedik müneccim olmak gerekli her halde.

yanıt1
yanıt2
Bitermi:

Bitermi arkadaş yere maske atan ve maske takmayan çok

2
1
yanıtYanıtla
Veli:

İnşallah

2
1
yanıtYanıtla
meczup:

yayınlanan enflasyon verileri ne kadar doğruysa krona verileride o kadar doğru

0
0
yanıtYanıtla
Gözlem:

Evinde tedavi gören hasta sayıları (hastanedekiler hariç) : 18 Haziran 2020 (2. zirve) 22. 372 Hasta. ! 16 Temmuz 2020 (bugün) 11. 400 Hasta var. Kabaca 29 günde hasta sayısı yarılanmış. Bu aradaki vefat sayısı da 562. Mehter takımı gibi 2 ileri bir geri, hastalığın ateşi böyle düşüyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title