Haberler
Güncelleme:

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton'ın görevine son verildi

Dün oynanan Kasımpaşa maçında 3-1 öne geçen Trabzonspor, üstünlüğünü koruyamadı ve son dakikalarda yediği iki golle maçtan 4-3 mağlup ayrıldı. Trabzonspor yönetimi, maçtan sonra ağır şekilde eleştirilen teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayırma kararı aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (39)

Erhan:

Trabzon kümeye hamsispor olarak yer alsın

11
7
yanıtYanıtla
emre:

boğazında kaldı herhalde hamsi. . .

yanıt2
yanıt6
Erhan:

Tamda mevsimi vallaha , herkesin Boğaz’ından löp löp geçiyor ondan dolayı Trabzon puan alamıyor

yanıt1
yanıt0
pako:

sorun teknik direktörde değil yönetimde esas gitmesi gereken onlar ünalı çok ararsınız futbolu siyasete karıştırmayın bua rada ben bjk lıyım

7
3
yanıtYanıtla
danu:

galibiyeti özler olduk geçtik şampiyomluğu

10
0
yanıtYanıtla
Cupasız trapezus:

Havalara bak :)))) bunlar uçan hamsi olmuş:))) sanki hersene cupaya oynuyorlar. Inşallah onurlu kümeye aslan parçaları:)))))))) iyiki varsın trapezus :))))

2
6
yanıtYanıtla
TS:

Bütün fenev rum patrikleri bir araya gelse yinede olmaz o dediginiz ama isterseniz yarın pazar patrikhaneye gidip bir papaz büyüsü yapın fenev baahse için belki iyi gelir sizi Bizanslılar :)))

yanıt4
yanıt1
PUHAHAHAHA:

cupamızı verin daaaa. . . yallah ptt ye. . . ahahahahhahahah

2
5
yanıtYanıtla
doğrucu:

Ünal Karaman'' ın gitmesine sebep olanlar çıkın konuşun gün sizin gününüz. . . . . BU KAFA SİZDE İKEN TRABZON 70 YIL DAHA ŞAMPİYON OLAMAZ. . . . .

6
1
yanıtYanıtla
trabzonlu:

türkiyedeki 4 büyükler deniyor külliyen yalan türkiyede 3 büyük takım vardır trabzon bunların dışındadır büyük bir takım olsa 30 seneyi geçmiş şampiyon olmayalı böyle birşey olurmu fener vura vura elinden kupayı aldı ne yapabildi aglamaktan başka belki süper liğ dışında başka bir ligde şampiyon olabilir

5
1
yanıtYanıtla
elz:

ist. takımları arkasında tff. mhk. basın var ayrıca onlara şike yapmak serbest işinize bakın anadolunun beyi TRABZON SPOR dur . Bunu böyle bilesiniz, , , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
TS:

Hocam fenevli olupta oraya rumuz Trabzon yazma aynı mensubu olduğun fenev kulübü gibi sahtesin

yanıt2
yanıt2
ayyıldız:

şampiyonluklar 1996 ve 2010-11 sezonu ikisindede fener ts yi yendi şampiyon oldu ayrıca 2010-11 ikinci yarı sezonda gs bjk dahil tüm takımları yebdi bursa hariç. ayrıca sen gerçek ts taraftarı olamazsın

yanıt1
yanıt0
Cupasız trapezus:

Bizde cupa istiyoz :((((((

yanıt0
yanıt1
fenerlibahçeli34:

Kavramları karıştırmayın, demagoji yapmayın! Türkiyede 3 büyük spor kulübü, ancak futbol Ligi tarihinde Altı şampiyon vardır. Üç büyüklerin büyüklüğü futbolda şampiyon olmalarından değil ''bir çok spor dalında'' bir asırdan fazla zamandır yetiştirdikleri sporcu yönetici , sportif başarı ve halka mal olmalarından kaynaklanır. Fazla konuşmanın manası da yok zaten.

yanıt2
yanıt1
Cupasız trapezus:

Gelen vuri giden vuri

6
0
yanıtYanıtla
TS:

Aynı geçen sene feneve vurdukları gibi değil mi?

yanıt1
yanıt2
angaralı0606:

Karaman''ın gönderilmesi hatalı idi, Cimşirin gönderilmesi hatalı idi, Newton''un gönderilmesi de hatalıdır. Çünkü yönetim hatalıdır, kadro yeterli değildir. Şimdi ne vereceği belirsiz Avcı, denenmiş Şota veya Fatih Tekke düşünülüyormuş! Fatih Tekke mi? Bari Tamer Tunayı akıl etseler. Ama o da Trabzon atmosferine dayanamaz.

5
1
yanıtYanıtla
TS:

Bu takıma eli maşalı teknik adam lazım kalem beyefendisi gibi kenar da matine izleyen değil oyuna hiç bir taktiksel müdahalede bulunmayan 85.dakikada oyuncu değişikliği yapmayan rakip eksik kaldığı zaman ve maç berabere iken (Denizlispor maçı) ofansif oyuncuyu oyundan alıp defansif oyuncu koymayacak kenardan bağırdı mı oyuncunun ödünü koparacak bir teknik adam !

yanıt0
yanıt1
ANGARALI0606:

TS: Sökmez. Trabzonsporda her kes eli maşalı. Herkes (yönetim, halk, yerel basın) işin içinde. T. Sporun işi zor. ÜÇ ADAM (Sosa, Novak, Sörloth) gitti. Takım bitti.

yanıt1
yanıt0
golfcü:

ağaoğlu futboldan bu kadar anlıyor. amatör lige kadar düşerler inşallah.

3
2
yanıtYanıtla
1907:

:))))))

3
1
yanıtYanıtla
OFLU:

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK KADRO UZUN ZAMANDIR KURULAMADI. MASA BAŞINDA ALMAYA KALKIYOZ ODA OLMUYOR.

3
1
yanıtYanıtla
1907:

Damada bir ricada daha bulunun bakalım

yanıt2
yanıt1
Mustafa:

Bir Futbol Kulübü oynanan maçlardan başarısız sonuçlar alınınca, bütün suçu Teknik direktörlerde ararlar ve onun işine son verirler. Peki bu konuda yönetimde hiç suç yokmu, Bu hususun da değerlendirilmesi gerekiyor. Trabzonspor geçen yıl, Hüsyin Şimşir Hoca ile Şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. Yıllardan beri Şampiyonluğa en yakın hale geldi. Ne oldu, Hocayı tasfiye ettiler. Bu zihniyetle şampiyon olunması hayaldir. Şimşir Hoca çok''da başarılı idi. Bu gerçek artık kabul edilmeli.

2
2
yanıtYanıtla
trabzonlu:

biz kümeye de düşsek onurumuzla düşeriz. . . . şampiyon olsan onurumuzla oluruz. . . aslını inkar etmeyenlerin tuttuğu takımdır TRABZONSPOR. .

1
3
yanıtYanıtla
HAS TRABZONLU:

hatırlatayım şampiyon olamayalı 30 seneyi geçmiş birde biz büyük takımız diyorsunuz fener vura vura elinizden kupayı aldı ne yaptınız aglamaktan başka siz bu kafayla bi 30 sene daha beklersiniz

yanıt2
yanıt1
Vay vay:

Gitmesi isteniyordu tuzu biberi oldu bu maçta olmazsa bidahaki maçtaydı.gelen başarılı olacak mı çok zor ünal hocayı getirin hem özür dilemiş olursunuz kadro yeterli değil bu saatten sonra ağababa da çıksa başarı zor

4
0
yanıtYanıtla
FENERLE UĞRAŞANIN ÇOCUĞU OLMAZ:

BETER OLUN HAMSİ KAFALILAR :)))

2
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Unalıın.ahı.tuttu

2
1
yanıtYanıtla
TS:

Yav bırakın bu işleri ünalın ahı tutmuş muş ünalıda gördük bir gol at ondan sonra yaslan geri üstelikte rakip takım 10 kişi kalmışken kör ölür badem gözlü olur bizden sonra rizeye gitti orda da duramadı tamam futbolcu olarak TS büyük hizmeti olmuştur ama teknik direktör olarak kabul edelim ki hiç bir başarı söz konusu bile değil o yüzden bırakın artık bu muhabbeti baskaları çok beğeniyorsa kendi takımlarına alsınlar!

yanıt0
yanıt2
Zort:

TS iyi misin sen? Ünal sizi gümbür gümbür lider bir şekilde götürüyordu güzel de top oynatıyordu herkes şampiyon kesin Trabzon gözüyle bakarken adamı gönderdi yönetim takımın oyunu değiştir saçma sapan şampiyonluğunuz gitti :D Ünal Trabzon''u ile sonrası çok büyük fark var :D Yönetici falan mısın ya da yönetim yalakası mısın nesin?

yanıt2
yanıt0
halil ibrahim:

şampiyonluğa oynayacak ne kadro nede hoca ve yönetim var gelen hocaninsa hic inandiriciliği yok bir trabzonlu olarak zaten gecen sezonda olanlar bizleride takimfitbolcularida cok yipratti heleki yapilan düzenbazlik onun icin diyorumki yönetim önce kendini sonra hocayi değiştirsin trabzon sipor kimsenin ne reklam nede karizma yapilacak kulübü değildir yönetim artik gitmeli bence asil onlar lige 5 beş 0 sifir başlafilar umudum yok artik başarinin yakalanacağindan

1
2
yanıtYanıtla
Zort:

Sanki her sene şampiyonluğa oynuyordunuz da :) Hayırdır ne bu havanız. . .

yanıt2
yanıt0
NEDİM:

geçen sezon kayseri trabzon maçı son maç trabzon ölümüne oynuyor (hiç bir iddası kalmamış ) kayseriyi 1-2 yeniyor son dakıka golu sörlöt tebrikler trabzon maç sonu açıklaması kazanmamız gerekn bir maçtı ?

yanıt1
yanıt0
Ts:

Ünal hocayı özledik başkan istifa

1
1
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Futbolumuzda şu ''sabırsızlık'' takıntısı olduğu sürece kesinlikle başarılı olamayız. 4-5 maçta adam gönderirsen kimi bulacaksın. Ya da adam yapacak ''taş gibi sözleşme'' gönderemeyeceksin. Üstelik T. D. adayları da önceden bilinen denenmiş ya da başarılı kariyeri olmayan kişiler. Neden Karamanı, Cimşiri gönderdiniz? Bu kafayla bu takımı değil Newton, Einstein bile kurtaramaz!

2
0
yanıtYanıtla
adil:

Ünal hoca sizi şampiyonluğa götürüyordu ilk mağlubiyette gönderdiniz çöküş o gün başladı

2
0
yanıtYanıtla
ayyıldız:

sayın yorumculara hatırlatırım geçen sene başakşehir şampiyon oldu istanbulda üstü açık otobüste tur atmak dahil kutlamalarda kimler vardı dikkat edin.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title