Haberler

Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı Konuşulan Çağatay Ulusoy'dan Açıklama

Güncelleme:

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı ayrılığı sonrası tüm gözlerin çevrildiği Çağatay Ulusoy, "Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.

Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'yla adı aşk dedikodularına karışan oyuncu Çağatay Ulusoy, sosyal medya hesabı üzerinden iddialara ateş püskürdü.

Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebini merak eder oldu.

AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başladı. "Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etmişti.

Son Dakika! Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı Konuşulan Çağatay Ulusoy'dan Açıklama

İLK AÇIKLAMA ŞEYMA'DAN

Haberlerin ardından ilk açıklama Şeyma Subaşı'dan gelmişti. Subaşı, "Çağatay Ulusoy'la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir. Bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" diyerek çıkan iddiaları yalanladı.

Son Dakika! Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı Konuşulan Çağatay Ulusoy'dan Açıklama

"ÇİRKİN İFTİRALARIN SON BULMASINI DİLERİM"

Sessizliğini koruyan Çağatay Ulusoy, sosyal medya üzerinden iddiaları yalanlayan açıklama yaptı. Ulusoy, "Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.

Son Dakika! Şeyma Subaşı ile Aşk Yaşadığı Konuşulan Çağatay Ulusoy'dan Açıklama

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çağatay Ulusoy Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ulusoy Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

KÜBRA:

ACUN ASLINDA BU KADINI DAHA ÖNCE BOŞAYACAKTI AMA KADIN YERİNDE DURMUYO Kİ , Bİ ORDA Bİ BURDA, EN SONUNDA KADINI BULDU DA BOŞADI ADAM. .

17
1
yanıtYanıtla
Sivri zeka:

Çok komiksin

yanıt0
yanıt0
SEDAAA:

HAYIR ACUNLA ŞEYMA NE ARA BULUŞTU DA ANLAŞAMADI :)) KIZ SÜREK Lİ UZAYDA

12
1
yanıtYanıtla
VATAN:

BUNLARIN YAŞANTILARINI GÖRÜNCE MİDEM BULANIYOR. ÇÜNKÜ BUNLARIN HER ŞEYLERİ PARA VE O OLMUŞ. ANLADINIZ SİZ. AİLE YOK EDEP YOK NE ARARSAN VAR.

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bir kadının erkek arkadaşı varsa bilinki orda köü koku mutlaka bir gün çıkar

6
3
yanıtYanıtla
Behlül Kaçar:

Oğlum o senin yengen yengen !

6
1
yanıtYanıtla
comoo:

acun abi diye diye götürdü valla çatur çutur ;)

6
1
yanıtYanıtla
patates:

bunlar insna mı ? acun un tipine bakın aprası olmasa kim bakar ?

6
1
yanıtYanıtla
ADINI YAZ:

BEN BUNDA HİÇ BİR YANLIŞLIK GÖRMÜYORUM ANLAŞAMAMIŞLAR VE AYRILMIŞLAR. BUNUN ŞÖHRETLİ BİRİ OLMAYLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK HEM NEDEN HER YORUMDA SANACÇILARIN İNANCI OLMADIKLARINI YAZIYORSUNUZ KIMSE BİLEMEZ BİR İNSANIN GÜNAHIMI VE SEVABIMI VARDIR . BİRAZDA İYİ ŞEYLER DÜŞÜNÜN VE YORUM YAPIN HER KİMSE OLURSA OLSUN.

5
2
yanıtYanıtla
HIRBO:

BU SOSYETE DE KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL HEPSİ ACUNACAK HALDE

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title