Haberler

Son dakika: Polis motosiklet ve otodan hırsızlık için alınacak tedbirleri anlattı

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, "Motosikletim güvende" sloganıyla motosiklet ve otodan hırsızlık olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği ekipleri, "Motosikletim güvende" sloganıyla motosiklet ve otodan hırsızlık olaylarına karşı uyarıda bulundu.

İlçe merkezinde yaşanabilecek motosiklet ve otodan hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlatan TDP ekipleri, motosiklet ve otodan hırsızlık olaylarına karşı alınabilecek tedbirler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Çalışmalar kapsamında motosiklet ve araç sürücülerine araçlarını nasıl koruyacakları yönünde bilgilendirme yapan polis ekipleri, konuyla ilgili hazırladıkları broşürleri vatandaşlara vererek belirtilen uyarıları dikkate almalarını istedi.

Denetimlerde, ayrıca Kovid-19 salgınıyla mücadelede konusunda da sosyal mesafe, maske ve temizlik konularının önemine vurgu yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Motosiklet Nizip Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title