Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: İhracatta yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek nisan ayı rakamı geldi

500

Yorumlar (11)

Fakır:

pandemide işyerleri kapalı iken ne üretip ne satıyor bu ülke yav bilen varmı

52
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Öyle deme, patates soğan makarna

yanıt2
yanıt0
Çınar Saraç:

Avrupa bizi kıskanıyor dünyada ilk beş içindeyiz en yüksek enflasyon Türkiye’de , takım tutar gibi parti tutarsanız başarısız insana başarılı derseniz çalınan paralara ses çıkarmayıp yeri dolar derseniz herşey müstahak işte

30
3
yanıtYanıtla
kumkum :

Biz neden yıllardır sürünüyoruz bu bolluk içi de o zaman.

27
2
yanıtYanıtla
Mücahit Kılıç:

Hahahahahaha güzel espri

25
1
yanıtYanıtla
yasin açöldüm:

Dolar haftasonu 7.50 den 8.50 ye ciktiginda pazartesi gunu bu ulkeden 20 milyar dolar ucup gidiyorken bunlarla avutun kendinizi.nerde hani sosyal devlet.verdiginiz 1000 tlyi verirken bile 50 tane madde arıyorsunuz. Sirf turizm icin 17 gun tatil yaptiniz koronayi bahane ederek.nolucak mayis 17 den sonra bitecekmi herseyi normale dondureceksiniz.ornegin avustralyada neden virus yok.yada çinde nasil bitti bu hastalık. Kimler neden izin vermiyor bu illetin bitmesine.bir oyun dönüyor bakalim neo

18
2
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Nisan ayı enflasyonu kaç gelmiş

13
2
yanıtYanıtla
yasin açöldüm:

Gercek enflasyon P

12
0
yanıtYanıtla
Kobra Murat :

Hazine eksi 40 milyar para... cari acik azalmis. Eksi 60 olacagina eksi 50 mi olacak?

6
2
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

Bir kalem vardır 2 yıldır çalışıyordur savunma sanayisinde onun satışı yapılmıştır. Yani bir kereye mahsus. o yüzden artmıştır. Tabi naylon değilse asparagas değilse.

5
2
yanıtYanıtla
Mehmet Sen:

Adamın ailesindeki herkesin telefonu ithal mal, evindeki eşyaların büyük kısmı da yabancı marka, arabası ithal, Elindeki ithal TLF ile buradaki ihracat başarısını küçümsüyor. Siz dua edin bu virüs 20 sene önce çıkmadı..Hindistan'dan beter olurduk, beter.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title