Haberler
Güncelleme:

Son dakika! MSB, Oruç Reis'ten yeni görüntü paylaştı: Doğu Akdeniz'de hiçbir kabadayılığa izin verilmeyecek

Son dakika! Milli Savunma Bakanlığı, resmi Twitter hesabından Doğu Akdeniz'de araştırma görevine devam eden Oruç Reis'e ait son görüntüleri, "Bölgede hiçbir hukuksuzluğa ve kabadayılığa izin verilmeyecek" notuyla paylaştı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

ERENÇAVUŞ:

Sizlerle gurur duyuyoruz deniz hava kara tüm birimleriyle ordumuz gözbebeğimizdir asil yücedir. Allah yardımcınız olsun iyi görevler dilerim.

115
6
yanıtYanıtla
Siyasetsiz!:

Buradan siyaset yapılmaz. Hangi din hangi ırk hangi millet olursan ol Kimliğinde Tc Vatandaşı yazıyorsa Tek yürek ol . Akp li ile Chp li ile Hdp li ile Kürdü Çerkezi Alevisi ile tek bilek ol. Arkanızdayız.

82
7
yanıtYanıtla
ss:

katılıyorum, Mustafa Kemal Atatürkün bize emanet ettiği bu topraklar için 83 milyon hazır. Atatürk seninleyiz

63
16
yanıtYanıtla
vatanını seven adam:

söz konusu vatan olunca şakası olmayan ülkeyiz sekzen üç milyon neferiz reis arkandayız

23
8
yanıtYanıtla
messa:

politika siyaset bi tarafa . . . bu olan olaylara gururlanmayipta aksine yorumlar yapan zaten yunandir. . . milliyetciligi de cok abartmadan . . . gununuz guzel olsun. . . .

19
4
yanıtYanıtla
Ne bekliyordun:

Siyasiler Sağ olsun! Ülke Cumhuriyet tarihini en büyük halk bölünmesine sahip. Her şeyi siyaset gördüğü için adam sevinemiyor. Türkiye Siyasetten Büyüktür

yanıt4
yanıt3
fetdat:

türk askeri türkkiyenin gururudur kimseden korkmaz

21
2
yanıtYanıtla
tunç:

ne mutlu türküm diene. kendi sahamızda kimse türkü tehtit edemez.

11
0
yanıtYanıtla
Hackan:

Osmanlinin feth ettigi topraklari onlarin emanet ettigi bu bolgeleri Tum Turkiye ve ISLAM alemi icin korumaktayiz. Osmanli ve diger butun musluman Liderlerle birlikteyiz. Hz. Osmanin kurdugu devletin devamidir.

7
0
yanıtYanıtla
Faruk:

Bu millet kahraman ordumuzun ve devletimizin son damla kanımıza kadar yanındayız.gecmiste olduğu gibi bu gün-de düşmandan zerre kadar korkumuz yoktur allahın izniyle

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Allahtan başka kimseden korkumuz yoktur. Allah bizimle

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title