Haberler

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı Öldüren Zanlı Tutuklandı

Güncelleme:

Dün Sakarya'da öldürülen Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı vuran saldırgan tutuklandı.

Dün Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, lastik fabrikasındaki sendika temsilciliğinde tartıştığı Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı, onun belinden kaptığı tabancayla vurup öldüren ve yanındaki 2 kişiyi de yaralayan Sedat U. sevkedildiği adliyede tutuklandı.

KARACAN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Öte yandan Karacan için sendikanın İzmit'teki sosyal tesislerinde tören düzenlendi. Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan Karacan'ın cenazesi, İzmit'teki evinde helallik alınmasının ardından Lastik-İş Sosyal Tesislerine getirildi.

Son Dakika! Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan'ı Öldüren Zanlı Tutuklandı

Abdullah Karacan'ın eşi Tülay Karacan, çocukları ve arkadaşları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Burada konuşan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Karacan'ın Lastik-İş Sendikasını zor günlerden bu günlere getirdiğini belirterek, Karacan'ın lastik işçilerinin şartlarının iyileştirilmesi için çaba gösterdiğini söyledi.

Karacan'ın iradeli ve kararlı bir başkan olduğunu ifade eden Çerkezoğlu, "Lastik fabrikalarında taşeron firmalarının ortadan kaldırılması onun eseriydi. Bugün buradan bir kez da Abdullah başkanımıza söz vermeliyiz. Çok açıktır ki Abdullah Karacan, verdiği bu mücadeleyle hep bizim yanımızda olacak ve biz onu yaşatacağız. Başta lastik işçileri, Lastik-İş Sendikamız, DİSK'in 22 sendikası ve DİSK, Abdullah Karacan'ı yaptıklarıyla, mücadelesiyle yaşatmaya devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Karacan Sakarya 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

eski geçici:

ne diyim. . . sendikadan torpilim yok diye 3 senemi yediler. yinede üzüldüm

13
1
yanıtYanıtla
Emekçi:

İlahi adalet. Zanlının verdiği ifade doğruysa 2 seneye çıkmalı. Sendikacı işçi babasıdır. Silahla tehdit de ne. !

3
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

SENDİKALAR ÇALIŞAN İNSANLARI RESMEN SÖYÜKLÜYOR. SENDİKA BAŞKANLARININ VE YANINDA BULUNAN YALAMALARI DEVLET KİŞİLİKLERİNİ VE MAL VARLIKLARINI ARAŞTIRSIN NE PİSLİKLER NE HIRSIZLIKLAR VE YOLSUZLUKLAR ÇIKACAK. BUNU HERKEZ BİLİYORRRRRRR.

2
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hiçbir ölümü tasvip etmiyorum..insanlar kardeş gibi geçinseler daha iyi olur..

3
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Adamın anlattığına göre rahmetli bayağı zorlamış adamı ecel gelince gerisi bahane oluyor siz siz olun insanları hor görmeyin bu işin toprağın altıda var.

1
2
yanıtYanıtla
Eren avcı:

Rabbim mekanını cennet eylesin büyük BAŞKAN KARACAN Binlerce insanı ekmek sahibi yapan Her derdine abi kardeş gibi koşan cesur gurulu mücadeleci bir başkanı, işçisi sırtından vuruyor Ülkemizin cahil ve bencil insanları bu insanı kahraman ilan ediyor Bizim için tek kahraman işçinin emekçinin babası abisi kardeşi olan ABDULLAH KARACAN’dır. Öylede kalacaktır.

3
0
yanıtYanıtla
Samet soydabaş:

Başta Allah rahmet eylesin genel başkanımız sn Abdullah KARACAN izmitin babasıydı rahmetlinin yanına gitipte boş gelen insan yoktu herkezi dinler ve yardımcı olurdu işçilikten geldiği için bizi anlar hep arkamızda olurdu Çok vicdanlı insandı nerden bilebilirdiki işverenin atmak istediği işçiyi geri çevirip aynı işçi üzerinden böyle bir darbe yiyeceğini yazıklar olsun... hakkını helal et Başkanım

2
0
yanıtYanıtla
sherlock holmes:

Önceden planlı omuz attı vurdum hikayesi.

2
0
yanıtYanıtla
mehmet özkanlı:

minareyi çalan kılıfını hazırlar öyle basit adli vaka değil . Araştırılsın arkasından neler çıkacak.

1
0
yanıtYanıtla
BRİSA:

Öncelikle ALLAH gani gani rahmet eylesin genel başkanımız birçok kişiyi ekmek sahibi yapmıştır bir çok kişiylede ters düşmüştür bu kadar büyük bir mevkide olan insanların böyle hayatları oluyor kimse laf etmesin empati yapsın ben başkanımızın bukadar masum hane bir şekilde anlatılan gibi öldüğünü düşünmüyorum bu olay pilanlanmış bir cinayyettir araştırılsın hiç bir genel başkan toplantıya girmesine 15-20 dk kala o toplantıyı iptal edip bir kişi için 35-40 km yol girmez ordaki temsilciler ne iş yaparkar siz bu adama ne söyledinizde oraya çardınız son konuşmalar dinlenilsin balistik sonuçları ifadeler benim gönlüm rahat bu olayı yapanlar cezasız kalmayacak 1 abdullah karacan daha zor gelir bu izmite karacana sadakat şerefimizdir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title