Haberler
Güncelleme:

Koronavirüse iyi geldiğini iddia edip, kendilerini bal arılarına ısırtıyorlar

Malatya'da bazı vatandaşlar, koronavirüse iyi geldiği ve bağışıklığı güçlendirdiği iddiası ile kendilerini bal arılarına ısırtıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri geri çevirmediklerini söyleyen arıcılar, randevu ile çalıştıklarını belirtiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Gafa doktoru:

Ne dalga geçersiniz cahiller. Yıllardan beri bilinen birşey arı sokmasının bağışıklığa iyi geldiği. Herseye kocajarı işi demeyi adet edinmişsiniz. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar doğru ama bağışıklığı güçlendirdiği de bir gerçek. Koronaya iyi gelir mi bilemeyiz ama deneyip görmek lazım. Saçma sapan inat yüzünden kestirip atmayın cahiller.

7
1
yanıtYanıtla
selim:

helal doğruyu dedin ama bu sözde okumuş kesim bunu algılayacak ve anlayabilecek kapasiteye sahip değil gerçek tıp eski tıpdır, modern tıp hasta et ilaç sat insanları ilaca bağımlı kıl tedavi etmeye gerek yok olayı

yanıt5
yanıt1
gafa doktorunun asistanı:

evet hocam haklısınız yıllardır bilinen ve baaşıklığa eyi geldii sölenen bi tedavi yöntemi. amma neyi baaşıklıyor baaşıklık dediğin dna dayalı immün sistemle alakalıysa möthiş bi buluş. .

yanıt0
yanıt0
T:

Bizim millet cahil ya ne bekliyorsunuz.Şeyhe tatikata cemaata tapanlardan ne beklenir

3
4
yanıtYanıtla
Muhteşem halkakul:

Kene ısırması da iyi geliyor muymuş? Merak ettimde sordum.

5
2
yanıtYanıtla
Simal:

Geçimin yolunu bulmuş.

5
2
yanıtYanıtla
simale cevap:

ücret almıyormuş önce haberi oku sonra yorum yaz

yanıt2
yanıt0
ARI BEYİ:

Siramızı bekliyoruzzz))))

3
0
yanıtYanıtla
Simal:

Hadi ordan

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title