Haberler

Konsolosluk Aracından Cemal Kaşıkçı'ya Ait Eşyalar ve Evraklar Çıktı

Güncelleme:

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna ait diplomatik plakalı araçta inceleme yapıldı. Aracın içerisinde, Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulundu.

Türk ve Suudi yetkililerinden oluşan heyet, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Ekipler araçla ilgili çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdi. Yapılan incelemenin ardından araç, ekipler tarafından götürüldü.

Son Dakika! Konsolosluk Aracından Cemal Kaşıkçı'ya Ait Eşyalar ve Evraklar Çıktı

DİPLOMATİK PLAKALI ARAÇ İNCELENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturması kapsamında, İstanbul Emniyet Müdürlü ekipleri, dün Başkonsolosluğa ait "34 CC 1736" diplomatik plakalı bir aracın Sultangazi'de bir otoparkta park halinde olduğunu belirledi.

Son Dakika! Konsolosluk Aracından Cemal Kaşıkçı'ya Ait Eşyalar ve Evraklar Çıktı

Ekipler, Başkonsolosluk ve Başsavcılıktan inceleme yapmak üzere izin talebinde bulundu. Alınan izinlerin ardından olay yeri inceleme ekipleri, otoparka geldi. Öte yandan, Suudi yetkililerin de olay yerine gelmesinin beklendi. Polis ekiplerinin otopark ve çevresindeki güvenlik önlemleri devam ederken, çok sayıda basın mensubu da çalışmaları takip etti.

Son Dakika! Konsolosluk Aracından Cemal Kaşıkçı'ya Ait Eşyalar ve Evraklar Çıktı

KAŞIKÇI'YA AİT EŞYALAR BULUNDU

İstanbul Emniyet Müdürlü ekipleri, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Aracın içerisinde iki bavulla birlikte Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Ekipler araçla ilgili çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı Sultangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title