Haberler

Kartal'da Denizde Kaybolan Kişinin Cesedine Ulaşıldı

Güncelleme:

Kartal'da eşi ve 2 kızıyla çıktığı turda su alan teknesini tamir için girdiği denizde kaybolan Serkan Kulaoğlu'nun cesedine ulaşıldı.

Kartal açıklarında dün su alan teknesini onarmak için denize giren Serkan Kulaoğlu kayıplara karışmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu Kulaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

İstanbul Kartal'da su alan teknesini tamir etmek için denize atladıktan sonra kaybolan 27 yaşındaki Serkan Kulaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, Kulaoğlu dün, eşi ve çocuğunun da içinde bulunduğu teknesiyle Kartal sahilinden denize açıldı. Bir süre sonra su alan teknesini tamir etmek için suya atlayan Kulaoğlu, gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye giden deniz polisi, teknedeki kadın ve çocuğu kurtarırken, Kulaoğlu'nu da arama çalışması başlattı. Sabah saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik Komutanlığı ile deniz polisi ekipleri deniz dibinde aramalarını gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucu Kulaoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kartal 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title