Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Kadir Şeker, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Son Dakika! Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldüren Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (187)

tnt:

kimseye yardım etmek yok bundan sonra

46
4
yanıtYanıtla
Mesela:

Aleyna Çakır ı öldüren adam kaç aydır elini kolunu sallayıp geziyor o niye tutuklu değil ?

40
7
yanıtYanıtla
Saadet:

Adalete bak. Yazık oldu kadir e. Bir daha kimse böyle kavgalara karısmaz. Cani kocalar kadınlari rahat rahat öldürür. Mahkeme bunu mu ima etti acaba. Neyi amaçlamıslar bu kararla acaba. Kadir, Kadın a siddete engel olmaya calısmıstı. Korumaya calısmıstı ( kadir e gercekten yazık oldu : (

35
10
yanıtYanıtla
yok öyle değil..:

mahkeme bir kavgayı ayıracağım diye adam öldürmek doğru değil oda suç demiş. . . yoksa herkes düzmece bir kavgada husumetlisini öldürür sonrada ben kavgayı ayırırken öldürdüm der ve ceza da almaz. . . sonuçta ortada bir cinayet var. . . ve ne olursa olsun biri öldürülmüş. . bu cezasız kalmaz. . . Gücün yetmiyorsa polisi arayacaksın. . bıçaklamak olmaz ki kadının ölüm tehlikesi de yok zaten ondan böyle ceza aldı. . .

yanıt3
yanıt3
Mala cevap:

Ne saçmalıyorsun sen mahkemenin ne suçu var kurtardığı kadının ifadesi yüzünden böyle. Ayrıca ne olursa olsun insan öldürdü insan .

yanıt4
yanıt3
Saadet:

Kadir in yanında neden bıcak vardi. Nerden bilelim. Onu kadir sorsunlar. Bir insan öldürmek tabiiki suc. Kimse kimseyi öldürmemeli. Ama. Bu durumda agır tahrik var. O kadın ı dövmedigi iddia edilen koca Kadir e de saldırıp darp ediyor. Kadir korkup bıcaga sarılmıs. Kendıni korumak icin. Debelenirlen de adama saplanmıs. Hic kimse. Buna kadirde dahil. Hayatının baharinda. Hic tanımadigi bir kadin ıcin hayatını karartmak istemez. Katil olmak istemez. Kadir e sadece cok ceza verilmis. 1-2 yıl yeterdi. Aksi halde. Tersi de zor. O zaman herkes kadinla tartısan koca gördügünde bıcaklasın öldürsün tabi buda kabul edilemez. En iyisi polis ve bekciyi aramak. Ama emine bulut gibi. Kadin ın bogazını kesmis koca varsa. O halde müdahale edilmeli. Kolluk gücleri beklenmemeli. O kadın kızı önünde öldürülmüştü. Kabul edilemez bir siddet var toplumda. Kimse bunu konusmuyo. Caydırıcı önlemler almıyor. Ülke sahipsiz gibi sanki bu cok acı

yanıt3
yanıt2
ASDASD:

ENGELLEMEK İSTERKEN ADAM ÖLDÜRÜLMEZ. BIÇAK ÇEKİP ADAM VURULMAZ HEM DE ÖLDÜRMEYE YÖNELİK. ÜZERİNDE BIÇAK TAŞIYAN ADAMI KADIN KORUYUCUSU DİYE NE KADAR SAVUNDUNUZ. ÖYLE DEĞİLDİR O İŞLER.

22
22
yanıtYanıtla
dogrusu:

cahil kadin yardim edin diye bagiriyor kadir ordan tesadufen geciyor planli gecmedigine göre boş konusma kadirin serbest kadinin icerde olmasi lazım

yanıt6
yanıt4
Angaralı06:

Haketti cezasını çekmelidir...

9
31
yanıtYanıtla
ss:

bu hayatta başkası için asla kendini feda etmeyeceksin. o kadın şimdi gününü gün edecek sen ise içeride yıllarını çürüteceksin. . .

33
5
yanıtYanıtla
AZ BİLE CEZA ALDI - İYİ OKUYUN!!!:

Kafanızda canlandırın: ''Parkta, karınızla ya da kız arkadaşınızla oturuyorsunuz. Herhangi bir konuda sözlü tartışıyorsunuz. Kız arkadaşınızı bırakın öldürmeye çalışmayı, elinizi bile kaldırmamışsınız. Sonra bir genç geliyor. Kafası başka bir şeye bozulmuş, sinirli. Size artistlik yapıyor tartışıyorsunuz. Sonra CEBİNDE TAŞIDIĞI BIÇAĞI(niye taşıyorsa) çıkartıp sizi öldürüyor'' Tablo bu. Siz öldürülen adam ya da onun anası babası ya da kardeşi olsanız tepkiniz ne olurdu. Dürüstçe???

11
26
yanıtYanıtla
cevap:

kadin yardim edin diye bagiriyor boş yapma bagiran kiz karfesin annende olabilirdi

yanıt9
yanıt4
Maho:

Bu senaryoyu sen mi yazdın anten kadın bas bas bağırıyor

yanıt1
yanıt0
soru:

ya ölen senin baban abin olsaydı?

yanıt4
yanıt5
ali:

o bıçağı sorgulayana kadar ölenin suç makinesinin suçlarını sorgula

yanıt1
yanıt0
cello:

bıçak açık geliyor oraya çünkü o bıçağı kavga sırasında açamaz iki elle açması lazım olan bir bıçak bu resimleri heryerde var. . bıçağı boğuşurken değil ayakta sokuyor bu da adli tıp raporuyla sabit. . daya yemesi falan şüpheli olaydan sonra eve gitmiş arkasına bile bakmadan evde 2 yumruk attırmış kendine sonra polis yakalamış.

yanıt0
yanıt0
cello:

kadın ilk ifadesinde de son ifadesinde de yanımıza bıçakla geldi dedi. ifade değişmedi medyanın uydurmasıydı bu. yalan ifade suçtur

yanıt0
yanıt0
Barış BEYDİLLİ:

Klavyeden ahkam keseceğinize önce kanunları açıp okuyun! Adam gözüyle görmüş gibi anlatıyor bi de . Yok kadın bağırmışmış, kadının ifadesi yok öyle birşey diyor. -Mışlar, -mişler değil beyan esas alınır. Ayrıca adamın farklı nedenlerden dolayı suçu olması sizi değil kendini bağlar. Suçlar birleştirilemez. Suçu neyse çekmiştir/çekecektir. Adaleti sağlamak ne bu dünyada nede diğer dünyada size düşmez. Çok adaletçiyseniz, siz okusaydınız da siz hakim/savcı olsaydınız.

yanıt0
yanıt1
Şeker:

Nerde kaldı kadın hakları savunucuları al bak çocuk hayatını kararttı. Sizden çıt yok. Hadi bağırıp çağırıp eylem yapsanıza. Haaa kadir ellemeseydi o kadın öleydi başlardınız istanbul sözleşmesi diye yazık oldu be şekerim. Hesap sorucu rabbimiz var.

31
5
yanıtYanıtla
tuz:

saçmalamayın artık yeter ya. insan hakları vardır kadın erkek ayırmayın artık.

yanıt1
yanıt1
ASLA:

ben bu karardan sonra asla bir kadına yardım falan olsun diye dönüp bakmam bile

yanıt5
yanıt2
SINIRDA ASKER:

Asla ismiyle yazan şarlatan, bu yaşına kadar kime nerede ne zaman yardım ettinki ? Birilerine yardım ederken adam bıçaklamak öldürmek zorundamısınız.

yanıt1
yanıt2
AFYONLU:

ZENGİN BİR İŞ ADAMI OLSA KAZA DERLER 1 GÜN BİLE CEZA ALMAZDI TÜRKİYEDE ADALET SİSTEMİ VAR DİYEN ALLAHI İNKAR ETMİŞ OLUR

29
6
yanıtYanıtla
kafan afyonlumu:

Allah''ı niye katıyorsun.

yanıt2
yanıt3
İrfan:

Çok yazık bir genç bir hiç uğruna hayatını mahvetti..

32
3
yanıtYanıtla
YETKİLİ BİRİSİ:

BU DEMEK OLUYOR Kİ KARIŞMAYACAKSIN KARDEŞİM ARAYACAKSIN POLİSİ

28
5
yanıtYanıtla
cengo:

Polis gelene kadar ölen ölür, kalan kaçar ama karışmamak gerekiyor. Kanunlar bunu gösteriyor.

yanıt16
yanıt1
Adalet nerede ?:

adaletin bugun de olmadığının en açık kanıtıdır. . kadınlar ölsün kimse müdahale etmesin. . bunu mu anlayacağız artık ?? Bas bas bağırıyoruz kadınlarımızı çocuklarımızı koruyalım diye. . eee koruduk ne oldu sonuç 12 yıl hapis. . . yazık çok yazık. .

23
10
yanıtYanıtla
Yok Artık:

Mantığa bak, erkeği öldürerekmi kadını koruyacaksın. Sana göre erkeğin öldürülmesi normal yani, bunumu demek istiyosun. Bu katil, kadına yardım etmek istiyordu ise polisi arayabilirdi, polis gelene kadarda adama sarılıp engelleyebilirdi. Bide cebinde bıçak taşımak ne iş.

yanıt3
yanıt3
SÜNNETÇÎ:

ULAN MAL, BÎR ÎNSANA ÎNSAN ÖLDÜREREKMÎ YARDIM EDÎR. KADÎR ÎSÎMLI ŞAHIS SUÇLUDUR, KATÎLDÎR. ADALET AZ BÎLE CEZA VERMÎŞ. NE YUMURTLAYIP LAF SALATASI YAPIYORSUNUZ.

yanıt3
yanıt3
Baytar:

Demekki, karışmayacaksın.ne haliniz varsa görün..

28
4
yanıtYanıtla
Ömer:

Kanda aksa kimsenin işine karışmayacaksın şiddet görüyorsa polise gitsin deyip ordan kaçacaksın

23
8
yanıtYanıtla
zeyd:

kendi karın olsa bunları diyebilecekmisin acaba?

yanıt6
yanıt3
Resul aslan:

Zâten bu verilen cezâ bırakın kim kimi öldürürse öldürsün size ne bana ne demektir bundan sonra müdâhale etmek isteyenlerde iki kere düşünür müdâhale etmek için Tabîiki bu aradada iş işden geçmiş olur

yanıt0
yanıt0
hüsamnettin sucu:

acaba bir daha sokakta şiddet gören bir kadına kim yardım eder?

27
4
yanıtYanıtla
kayt:

ALLAH BELANIZI VERSİN. GENCECİK BİR İNSANIN HAYATINI MAHVETTİNİZ. . .

23
8
yanıtYanıtla
SANSAR:

GENCECİK İNSAN BİR İNSANIN HAYATINA SON VERDİ CEBİNDEKİ BIÇAKLA, BİR EMPATİ YAPIN BE NE KADAR GAZA GELEN BİR TOPLULUKSUNUZ.

yanıt4
yanıt18
Birisi:

Ölen kişi suç makinasiymis 8 yıl ceza almış dışarda elini kolunu sallayarak gezerken bir kadını daha öldürmüş ve yine dışarda başka bir kadına şiddet uygularken kadirin başını yakmış. Adalet uygulansa ve dışarda olmak yerine içerde olsaydı gencecik bir çocuğun başını yakmayacaklardı çok üzüldüm çok

yanıt4
yanıt1
adı adalet sadece!!!!:

Yazıklar olsun !! Adaletin batsın Türkiye''mmmmmmm İçişleri bakanım Sayın Soyluuuuu nerdesiniz Cumhurbaşkanım nerdesinizzzz!!!!!!!Bu saatten sonra şiddet gören kadınların yardıma kim koşabilir artık sizlere soruyorum!!!!Ümitcan Uygun onu bunu tehdit ederken , dışarda elini kollunu sallayarak geziyor!!!!!Onca genç kardeşlerimin hayatını kararttığı halde üstelikkkk!!!Neden hangi bakan var işin içerisinde hangi bürokratttt!!!!Allah rızası için şu ADALETİN adının hakkını verin CUMHURBAŞKANIM !!!

22
7
yanıtYanıtla
Batsın Adaletiniz:

demekki kimse kimse karışmayacak. gözünün önünde herkez öldürsün birbirinin banane. karışırsam hapis yiyebilirsiniz ey millet ona göre. poliside aramayın belki sizede zarar gelebilir. ''Bu kararın özeti ve millete verdiği mesaj budur''

20
8
yanıtYanıtla
Sercan:

Yazık oldu. Çocuğun gençliği gitti yok yere.

23
3
yanıtYanıtla
böyle yaparsanız:

böyle yaparsanız kimse kimseyi kurtarmaz müdahale etmez. Yarın bir gün bizimde eşimize dostumuza zarar vermeye kalksalar etrafta kurtaracak kimseyi bulamayacağız. Çünkü yardım edersen başına bela alırsın.

19
6
yanıtYanıtla
hsn:

canım ülkem ne olur adaleti tam sağlayın bu çocugun 12 yılı gidecek

18
7
yanıtYanıtla
Evet:

Adalet sağlansın. bir insanı öldürmenin bedeli bu kadar az olamaz.

yanıt1
yanıt1
İmanlı adam:

Az bile vermişler.

6
18
yanıtYanıtla
erkan:

sende zerre kadar iman yok. Git önce imanını tazele. Tövbe et.

yanıt6
yanıt2
zafer:

imanmi senin dinle alakan yok ateist

yanıt0
yanıt1
hak:

adam imanlı doğru söylüyor. sen git imanını tazele.

yanıt2
yanıt1
Yunus:

Ben bir esnafın dükkanımın önümde bir kadını dövseler şimdi ben nasıl müdale edeyim cezaya bak 12.5 yıl...

18
6
yanıtYanıtla
Istanbul:

Öğrenci bir çocuğun cebinde ne işi var bıçağın onun cevabını versin bence

yanıt5
yanıt7
celo:

bu olayda dövme falan yok ama ölen adamda bıcak falanda yok kadını nasıl öldürecek büyü ile tabiki

yanıt0
yanıt0
1234:

Ailene yada sana biri bıçakla saldırıyorsa ancak ozaman silah veya bıçak kullanabilirsin ve bu nefsi müdafaa olur ve ceza yemezsin. Bu ülkede bank asyaya para yatıran emniyet müdürleri, polisler fetöcü diye hapse girerken adalet var, adam öldüren hapse girerken mi yok?

8
14
yanıtYanıtla
CEZA:

ARKADAŞLAR BİR KİŞİNİN ÖLÜMÜNÜ HİÇE SAYMAK NE DEMEK NE MANTIKSIZ İNSANLAR OLDUK. ALLAHTAN GERÇEKTEN HALA ADALET KIRINTILARI VARDA KATİLİMİZ CEZA ALIYOR.

7
15
yanıtYanıtla
DEMEKKİ NEYMİŞ:

DEMEKKİ NEYMİŞ GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE IRZINA GEÇLER DÖNÜP ARKANIZA BAKMAYIN YOLUNUZA DEVAM EDİN GENCOLAR :D

13
9
yanıtYanıtla
XXX:

Kavgayı ayırmaya da bıçakla gidilmez.

yanıt5
yanıt11
Barış BEYDİLLİ:

Ayrıca adaleti sağlayın vb. diye yazanlar oluyor. Hakimlerimizin sağlayamadığını düşündüğünüz adaleti kim sağlayacak. Saçma sapan yorumlar yazmayın ! Sizden çok düşünüyor o hakim, savcılar kafana göre suçsuz demekle olmuyor bu işler. Gidin muz cumhuriyeti bulun orada yaşayın o zaman.

5
16
yanıtYanıtla
Maho Ağa:

yahu bir muz cumhuriyeti tutturmuşsunuz. . . ne ki o, neresi güzel bir yer ise sen gitsene pompalı ile evinden halka ateş eden hakim-savcı anne babanın oğlu ne ceza aldı haberin var mı???

yanıt1
yanıt0
Barış BEYDİLLİ:

''Maho ağa'' Ben ülkeme de adalete de ve bunu sağlayan hakim/savcılara da inancım tam. Beğenmiyorsanız herkes için, benim değil sizin gitmeniz daha doğru olacaktır.

yanıt0
yanıt0
aslan parçası:

belki bu kararı herkes şiddet görene istedigini yapamasın diye örnek teşkil edecek karar verildi ama öte yandan artık yardım duygularını yok edecek karar verilmiş oldu. . .

20
1
yanıtYanıtla
Nuri:

Bir ananın ciğeri yanmış hakimin verdiği cezaya bak . Okuyacak adam cebinde bıçak taşımaz. Bıçak taşımak aklına dahi gelmez. Yaşadığım yer teksas gibi daha bir gün kesici bi alet taşımadım. Bıçağı niye taşırım düşmanım var ise yada pislik olmaya meğilli isem taşırım. Birileri karnını doyurmak için ekmek çalsa 20 yıl verirsin. Birileri zengin olmak için milleti 50 trilyon dolandıra 5 yıl verirsin . Bu hukuk bu yasa değişmeli sayın cumhur Başkanım

6
14
yanıtYanıtla
Hasann:

Bir tafarta ciğeri evlat acısıyla yanan Anne, diğer tarafta sadece iyi niyetle yardım etmek isteyen genç bir kardeşimiz. nereden bakarsanız bakın sonu çok üzücü bir durum

18
2
yanıtYanıtla
CEZA ÇOK AZ:

Herşeye rağmen yaşasın hukuk ve Adalet.Kadir katildir.

10
10
yanıtYanıtla
Masum değil:

Adamı masum çıkarmak için ne kadarda dil dökmüşsünüz. Masum değil bildiğin katil

11
9
yanıtYanıtla
tribün:

boş yapma sokak ortasinda kadin doven 19 sabikasi olan biri neyin pesindesin ?????

yanıt5
yanıt6
Barış BEYDİLLİ:

İsterse 199 sabıkası olsun. Her suçun cezası ayrıdır. Suçlar birleştirilerek başka bir suça neden gösterilemez. (Ben değil kanun böyle söylüyor. ) Ayrıca gözünüzle mi gördünüz kadını dövdüğünü, öyleyse mahkemede şahit olsaydınız.

yanıt5
yanıt3
adıyamanlı:

polis bile birini kurtarıken suçluyu öldürmüyor. her kavga edeni öldürürseniz adalet nerde kalır. düşünün silahsız birini şiddet uygulasa bile polis öldürse ceza alır. adalete güvenin

13
7
yanıtYanıtla
cello:

harika yorum tebrik ederim ayrıca olayda kavga da yok tartışma var. ölen adamda bıçak olsa kadiri sırtımda taşırdım.

yanıt3
yanıt3
M. M:

Bbu kararla kadinlar olsün öylemi yazik hukuk neeeredeeeee

16
4
yanıtYanıtla
AYŞE:

KADINI DÖVEN MEZARDA KURTARMAYA ÇALIŞAN HAPİSTE KADIN NERDE??? YESİN GEZSİN EYLENSİN DANS ETSİN

18
1
yanıtYanıtla
Barış BEYDİLLİ:

Az bile yemiş. Elinde bıçağın ne işi var ? Kimden alıyor onu kullanma hakkını . Bu ülke insanların kafalarına göre adalet sağlayabileceği bir yer değil. Bir sorun varsa polis çağıracaktı.

7
11
yanıtYanıtla
delimineyav:

o zaman tırsaklar ülkesi olalım birileri yolda kadınları dövsün bizde polise sikayet edelim polis gelene kadarda kadını bi güzel haşlasın

15
3
yanıtYanıtla
şaka gibi:

Kadir Şeker i savunan arkadaşlar espiri mi yapıyorsunuzBirini savunmak için bıçakla gidip adamı öldürmek nedir yaoldu herkes kendi kessin cezayı muz cumhuriyeti mi burası

7
11
yanıtYanıtla
erkan:

yoldaş geçerken birisi bir bayanı dövse sende olaya şahit olsan kulağını gözünü kapatıp banane deyip gidermisin. Adam piskopat. Suç makinası. Kadir ömrünün baharında pırıl pırıl bir genç. Tek suçu bir bayana yardım etmek. Kendiside pişman olmuştur ama iş işten geçti. Bundan sonra 10 kez düşünürüm. Malesef banane der uzaklaşırım. Birazda senin kafandaki yargıçlar ve insanlar düşünsün. Yazık oldu kadire. Yazık oldu ülkeme. Yazık oldu yardımlaşma duygusuna

yanıt5
yanıt1
ya ne olacak:

ya ne yapacaksın öldürecek misin adamı kavga ediyor diye????

yanıt1
yanıt2
cello:

erkan kardeş bu olayda dövme falan yok ama ölen adamda bıcak falanda yok kadını nasıl öldürecek büyü ile tabiki

yanıt0
yanıt1
HARBİ KIZ:

Kendi çöplerinde boğulsun olan o çocuğa oldu. . . Yok bıçak taşıyormuş da yok bilmem ne adam kalaşnikof taşıyıp poz veriyor sorgulamıyorsunuz da. Saçma sapan hayat yaşayıp başına birşeyler gelince mağduru oynayanlar bu kadın gibi ne ekersen onu biçersin eninde sonunda. . .

9
9
yanıtYanıtla
Adanalı:

Aferin

yanıt0
yanıt0
Muzaffer A.:

BU ÇOCUK ASLA MASUM DEĞİLDİR MASUM OLDUĞU DA SANMIYORUM

4
13
yanıtYanıtla
erkan:

Nerden biliyorsun. Bundan sonra hiç kimse başkasına yardım etmez. Bu çok kötü bir karar. Yazık oldu ömrünün baharında bir gence. Bir piskopat yüzünden bu başına gelmemeliydi

yanıt10
yanıt1
YAPRAK:

yazık

15
2
yanıtYanıtla
ilhannn:

İnşallah yanımda karısını veya kız arkadaşını döven bir hıyara rastlamam.Rastlarsam ne yaparım yüzümü öteki tarafa çevirmekten başka bir seçeneğim kalmamış oldu.

15
1
yanıtYanıtla
EMEKLÎ MEMUR:

NE KADAR CAHÎL VE DE SÎYASETE BULAŞMIŞ TOPLUM BÎREYLERÎMÎZ VAR. BURADA BÎR KATÎLÎ SAVUNUP SÎYASÎ AMAÇLARI UĞRUNA MAHKEMEMÎZÎ SUÇLAYAN ARD NÎYETLÎ UTANMAZLAR. ATÎL OLDUĞU TÜM DELÎLLERLE TESCÎLLENMÎŞ BÎR KATÎL VAR. HER YARDIMCI OLMAK ÎSTEYEN ADAM ÖLDÜRÜP SONRADA SUÇSUZUM DERSE NE OLUR ? BÖYLE ADALETMÎ ÎSTIYORSUNUZ.

9
7
yanıtYanıtla
Köyün delisi:

Herkes adalet havarisi kesilmiş kadını korumaya çalışmış ama ona kimse otuz cm bıçağı tek seferde adamın kalbine sapla dememiş sonuçta adam öldürmüş yani katil olmuş alması gereken cezayıda en alt sınırdan almış bunada şükretsin nokta

10
5
yanıtYanıtla
Doğru:

Adalet sen ne güzel şeysin herkese adil olsan kadına torpilli erkeğe ayrı zengine farklı fakire ayrı işlemesen

14
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Adalet hep tersinemi işleyecek bu ülkede yazık hemde çok yazık

11
4
yanıtYanıtla
yazık yaa:

kadın pazarlayaıp parasını yiyip şüpheli katil olanlar dışarda çocuk kadını kurtarıyım derken hayatından oldu. ülkeye bak ya. hakimler kendi isteklerine göre karar veriyolar. biri anında tutuklarken biri serbest bırakıyo

12
3
yanıtYanıtla
Mesut:

3 sene daha yatip cikar. Sonrada kimsenin isine karisma cocuk. Yazik degilmi sana

12
2
yanıtYanıtla
ŞAKA GİBİ:

ASIL KATİL OLAN ÜMİTCAN UYGUN DIŞARDA GEZİYO

13
1
yanıtYanıtla
hakan mert:

hukuk niye var kamu vicdani icin vardir kadin yardim edin diye bagirmis sonrada kadirin aleyhinde ifade vermis kadirin serbest kadinin icerde olmasi lazım ..kadir ordan planlı geçmemistir .sadece vicdan olayı..

13
1
yanıtYanıtla
yav he he:

yaşasın adalet

yanıt1
yanıt1
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title