Haberler
Güncelleme:

İstanbul'un göbeğinde taksici rezaleti! Tartıştığı sürücüye cinsel organını gösterdi

İstanbul Galata'da bir sürücü, müşteri için kavga eden ve yolu kapatan taksiciye korna basarak tepki gösterdi. Küfrederek karşılık veren taksici kendisini kameraya alan sürücüye, "Bunu da çek" diyerek cinsel organını gösterdi. O anlar kameraya yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (128)

sade vatandaş:

minübüs ve taksi söförlerinin çoğu esrarkeş ve piskopat bunların temizlenmesi şart, işini iyi yapan kişilerinde hakkına giriyor böyleleri hepsi eğitilmeli ve kötü olanlar elenip uzaklaştırılmalı özellikle minübüs şöförleri daha beterler dertleri sadece para insana saygı yok yaptıkları işe nede kendilerine saygısı olmayanlar çoğaldı bu meslekler temizlenmeli acil olarak

75
2
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Sünnetçi idris seni bekliyor. . . .

54
0
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

Sonra neden korsana biniyorsunuz neden ubere biniyorsunuz diyorlar.

51
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

ALLAH BELANI VERSİN SENİN ADAM GİBİ ADAM MÜSVETTESİ. YAŞINA BAŞINA BAK YAPTIĞI HAREKETE BAK.

47
0
yanıtYanıtla
çapanoğlu:

iyileride var ama yüzde 99 u cahil eğtimsiz yobaz.

44
2
yanıtYanıtla
ad:

yüzde 1 mi iyi :))

yanıt9
yanıt2
Hekimoğlu:

Tüm taksici esnafının elden geçmesi lazım. . Tek merkezden kalitelerinin kontrol edilmeleri lazım. Taksici Odaları bence hiç bir iş yapmıyor. Rezillik.

44
0
yanıtYanıtla
AKİL:

UBER! UBER! UBER! YANİ; REKABET OLMAZSA OLMAZ.

40
3
yanıtYanıtla
battalgazi44:

MİLLET BUNA KARISINI KIZINI EMANET EDİYOR TÜÜ REZİLLL SENİ ACİLEN MESLEKTEN EL ÇEKTİRİLMELİ VE TOPLUMDAN UZAKLAŞTIRILMALI BU REZİL

38
0
yanıtYanıtla
MERT:

Ya arkadaş bunların elinden şu taksiciliği alın artık böyle rezillik olmaz.

36
0
yanıtYanıtla
gül:

bu adam dışarda böyleyse evinde nasıl Allah kahretsin seni böyle insanlar geleceğe ne verecekler

36
0
yanıtYanıtla
ALMANYADAN:

BEN ALMANYADA OTOBÜS SÖFÖRLÜGÜ YAPAN BIRIYIM AB ÜLKELERINDE HER EHLIYETI OLAN OTOBÜS TOPLU TASIMA VEYA TAKSI SÖFÖRÜ OLAMAZ AYRI BIR EGITIM VE BELGE GEREKIR YÜZ KIZARTICI SUCTAN SABIKASI OLANLAR UYUSTURUCU ALKOL PROBLEMI OLANLAR PSIKOLOJIK SIKINTISI OLANLAR BELLI SUCLARDAN HAPIS CEZASI ALMIS KISILER OTOBÜS TOPLU TASIMA VE TAKSI SÖFÖRLÜGÜ YAPAMAZ BU SISTEMIN ÜLKEMIZDE ACILEN KANUN VEYA KARARNAME ILE HAYATA GECIRILMESI GEREKIR:

35
0
yanıtYanıtla
erdinç kurtoğlu:

Bizdede bu saydığınız özellikler yoksa şoför olamazsınız

yanıt18
yanıt5
Gezgin:

Burda öyle merak etme

yanıt0
yanıt5
FATİH:

Sen yaşadığın ülkenin sorunları ile ilgilen. Bizim sorunlarımız sizi ilgilendirmez sayın AB de yaşayan vatandaş.

yanıt0
yanıt19
rezillik:

turkiyede en sorunlu meslek grublarindan biri taksi şöforleridir...yeni uygulama lazim bunlar testlerden gecmesi lazim ne kadar ruh hastasi varsa şoforluk yapiyor her gun başka vaka ben elimden geldikce binmiyorum iyisi % 20 gerisi çok ciddi sorun.........bu tiplerin kesinlikle 2 yilligina trafikten men edilmesi lazım......

34
0
yanıtYanıtla
Mesut:

Allah bu taksici esnafini islah etsin. Para hirsi gozlerini burumus, hic bir sey gormuyorlar. Ama sorun devlette. Devlet bunlari ayiklamasi lazim.

32
2
yanıtYanıtla
ömer Muhtar:

Yuh terbiye yoksunu. işine son vermek lazım böyleleri topluma zarar verir.

33
1
yanıtYanıtla
Vatan Sever:

Bunların işi bu ki zaten, kavga, küfür, ahlaksızlık.

yanıt9
yanıt0
can can:

bu sürücünün ehliyeti iptal edilmeli taksi şoförleri psikolojik teste ve stres yönetimi testine tutulmalı bu her sene tekrarlanmalı bu taksinin taksi plakası iptal edilmeliki taksi sahipleri rastgele şoförlere taksilerini emanet etmesinler taksicinin sürücülüğü iyi olabilir ancak kişiliği tehlikeli bunlardan sadece trafik terörü olur

33
0
yanıtYanıtla
erasmuslu muharrem:

İnsan değil misiniz, hepiniz aynısınız!! Düşünebiliyorsanız böyle bir baba düşünün, böyle bir amca, dayı, komşu düşünün ya da boşverin, düşünmeyin! Mevzu taksici, baksici olması değil bunun meslekle bir ilgisi yok, bunun erdemi tanımamak ile alakası var. Düşünün işte böyle insanlara rağmen dünyada huzur arıyorsunuz??

31
1
yanıtYanıtla
asi:

Bu adam bundan sonra taksicilik yapamamalı bence. nasıl güvenip aracına binecek insanlar!

32
0
yanıtYanıtla
KOFİK:

AHLAK YOKSUNU REZİL MAHLUK

31
1
yanıtYanıtla
BRO:

Ahlaksız terbiyesiz. Taksici terörü her yerde.

32
0
yanıtYanıtla
07:

iste bu taksici gibileri yüzünden, imamoglunun taksi projesi var, imamogluna tepki gösterene kadar, böyle adamlara tepki gösterseniz ?

29
2
yanıtYanıtla
kahraman:

bu manyak bu gün şeyini gösterir yarın bir kadının başına çöker. plaka belli dikkat edelim bence

30
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Türkiyedeki tüm ama tüm taksiciler psikolik testten geçmeli ve sabıkaları sorgulanmalı. Dolayısıyla pi taksicilik yapamayacak duruma gelir. Allah belanızı versin, gönül rahatlığıyla taksiye bile binemiyoruz.

29
1
yanıtYanıtla
MANAS:

VE BİZ BUNLARIN ARACA BİNİYORUZ . . . .

30
0
yanıtYanıtla
MEHMET KOSOVALI:

HELE YAŞINA BAK YAPTIĞINA BAK SENİN YERİNE 85MİLYON UTANDIK

28
0
yanıtYanıtla
Engin Kalaycil:

5000 yeni taksi duzeni gelmeli. Bunlar yuzunden uber bitti ,bunlar yuzunden piyasaya yeni yaksiler giremiyor. Asil teror bunlarin yaptigi. Ulkeyi ne hale getiriyorlar.

28
0
yanıtYanıtla
Cemal:

böyle rezil esnaf olur mu, güven sıfır

24
1
yanıtYanıtla
Fırat:

Yaşım 58 şimdiye kadar bir tane namuslu , paracı olmayan şoföre denk gelmedim

23
2
yanıtYanıtla
tunç:

bu nasıl bir taksıci. cinsel organını göstercek kadar aşağlık itmiş. bu karaktersiz müşterisine bile sapıklık yapar. #büyükşehirbelediye araç kartını alsın ki çalışamasın.

25
0
yanıtYanıtla
KRAL:

BİR KERE ÜLKEDE ŞOFÖRLÜK MESLEKLEĞİNİ YAPANLARIN ÇOĞU ( BAZILARI HARİÇ ) AHLAK TERBİYE SABIR DERSLERİ ALMASI GEREKİYOR. AĞZI BOZUK OLANI MI MÜŞTERİSİNİ KANDIRANANI MI MİLLETİ KOYUN GÖRENİ Mİ DESEN NELER NELER. YAHU MÜŞTERİ SENİN VELİNİMETİN ONLARA NASIL BÖYLE DAVRANABİLİRSİN. ÇAPULCU CAHİL EĞİTİMSİZ NE KADAR KİŞİ VARSA YA DOLMUŞ YA DA TAKSİ ŞOFORÜ OLMUŞ. BİZ CANIMIZI BU İNSANLARIN ELİNE TESLİM ETMİŞİZ HADİ BİZİ GEÇTİM ÇOLUK ÇOCUK KADINLARIMIZ YAŞLIMIZ İÇİN ENDİŞELİYİM. BUNA ÇÖZÜM BULUNMALI.

24
0
yanıtYanıtla
Allah belasını vermiş:

Böyle bir insana Allah belanı versin demeyin, çünkü böyle bir insan olduğu için Allah belasını zaten vermiş. Bunun da hiçbir zaman farkına varamayacak. Toplumun kanserli hücreleri imha edilmeli.

23
0
yanıtYanıtla
Ada:

Her zaman söylüyorum bu şoför milleti kadar yobaz bir topluluk yok

20
2
yanıtYanıtla
Gultepeli Bjk:

Pilakabelli malbelli hadibakalim göreve görevlilerrr.onungibiler yüzünden tümtaksiciler fişleniyo kötüleniyor ayitlayinbunlari vemaaalll sahibidenilen hirsizlarii .terbiye terbiyenin egitimiyokaama

22
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

Yorum ortada Adam nasil cinnet halindeyse... Bayan taxicilerin cogalmasi sart ne lan bu... Cekilen videonun mb sine yazik

22
0
yanıtYanıtla
ali veli:

yaşını başını almış adamın yaptığı rezalet harekete bakın . . . .

21
1
yanıtYanıtla
xyz:

Derhal bu reziller kaldırılıp uber e geçilmeli.

22
0
yanıtYanıtla
Taylim Derdi:

Evet aynen rekabette fayda var. Bi zamanlar bir sofor hatali sürdü polis ceza yazmasin diye polise yeni cami dilencisi gibi Yalvardı ekmek kapısıymıs gibi laflar etti. Polis cezayı kesti ama olan cevredeki insanlarin dini kitabi oldu cok guzel kufur etti. Tatsici esnafiyla mafya arasinda hiç fark yoktur

yanıt2
yanıt0
emre can:

sonunda ne diyor madem acelen var öyle söyle başımın üstünde yerin var diyor. ama milletimiz sanki kendi çok doğru gibi hemen videoya çekip ifşa edip like derdinde adamda al burayıda çek demiş işde:)zaten video çekeninde aradığı şey.

2
19
yanıtYanıtla
sadece insan:

iyiymiş her tahrik edene aç göster, bu ne biçim bir yaklaşım.

yanıt10
yanıt2
emre can:

sadece insan rumuzlu arkadaş, kendinde demişsin zaten tahrik eden. Tahrikde suçtur şoförde etkiye tepki göstermiş. (ben yapdığını savunmadım)Oda kendince işde sen öyle çekersen bende böyle gösteririm madem maksadın ifşa al demiş. İroniyi anlamamışsın.

yanıt3
yanıt4
kılçık:

Kardeş taksici yolu kapatmış. Tartışması bitmiyor. Adamda belaya karşı görüntülü önlem almış. Adamlar mafya. Pislik. Adamın tahmini doğru çıkmış. Taksici pisllğine sapıklık ilave etmiş. Tabiki bu pislikler ifşa edilmeli. Bunların başkanlarından tut hepsi çete ve pislik.

yanıt11
yanıt0
Gökhan:

dün hamile eşim hastaneye gitmek için taksiye binmiş ücret için 100 tl verdiğinde ben bunu bozaman aracı yeni aldım diyerek ayakta zor duran eşimi bozuk para bulmak için etraftaki dükkanlara yönlerdirmiş eşim de paranın üzerine bir miktar daha ekleyerek taksiciye fırlatmış gözün doysun manasında sonuç olarak bir çoğu gerçekten pisikolojik tedavi görmesi lazım genelleme yapmıyorum bir çoğu dediğime lütfen dikkat edin, sonuç olarak uberi yasaklayanlar utansın ve önüne geleni taksici yapanlar.

21
0
yanıtYanıtla
kara:

namussuz böylelerini ülkeden atacaksın

19
1
yanıtYanıtla
Taksici:

Tüüühhh tufff! Yüzüne senin

20
0
yanıtYanıtla
ispirlidadas:

Böylelerine insan demek bile yanlış. . . . Bu gibi insanlara bırak canın teslim etmeyi günahını bile vermemek gerek. Terbiyesiz, ahlaksız, Ondan sonra derlerki''''UBER'''' kalksın, Millete şeyini gösteren adama ne güvenceksin kardeşim ''''UBER'''' ler geri gelsin

19
1
yanıtYanıtla
YUH ARTIK:

desteklemeye tam gaz devam edilsin taksiciler!yuh artık!

19
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu güne kadar istanbulda taksicilik yapan efendi birisine hiç ratslamadım. yüzde on vardır veya yoktur. yüzde doksanı başka iş yapamayan serseri takımından. her türlü ahlaksızlık ve dolandırıcılık var. ülkeye gelen turistlere yapmadıkları terbiyesizlik yok. ülkemizin ve Türk milletinin yüz karaları bunlar.

18
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Cok dogru. Taksiciler 1, esnaf 2

yanıt10
yanıt0
Birol:

Vay terbiyesiz böyle insanlar memleketi kirletiyor.

19
0
yanıtYanıtla
Yavuz:

En güzel ve temiz olan UBER

17
1
yanıtYanıtla
Torun:

Utanç kaynağı düşün bu adam yakın yada uzak bir akraban

18
0
yanıtYanıtla
:

bu Ahlak yoksunu edepsizin Plakası hattı ve ehliyeti derhal iptal edilmeli ekmeğinin kıymetini bilmeyene ekmek veririlirse azaba uğrarız bu ahlaksızlık nedir ya şimdi de cinsel organ mı gösteriliyor böyle rezalet olmaz böyle esnaflık olmaz olsun

17
1
yanıtYanıtla
Hakan T.:

Uber'' i geri istiyoruz. Rekabet olmaz sa kalite de olmaz. Halka yaptığına bak terbiyesizin.

yanıt6
yanıt0
Almanya:

Iğrenç çok düşük bir hareket....Cinsel organını gösterince ne oluyor.....Kazanmak için insan ne kadar sinirlenirse o kadar sakin olmalı......

18
0
yanıtYanıtla
Deli Dumrul:

Sanki tartıştığı adamlarda aynısından yok!

yanıt2
yanıt0
Serbetci:

bunlara hala ekmek kapisi aciliyormu ülkede. Toplanip cektirmek lazim

17
0
yanıtYanıtla
israfil çengel:

böyle bir edepsizin ehliyetini bile yırtıp atmak ve ömürboyu ticaretten men etmek lazım hayde CSavcıları burası bir muz cumhuriyeti olmadığını görsün bu dangalak

17
0
yanıtYanıtla
Dogan:

Gidişat iyiyi göstermiyor insanların sigortaları yanmış gün geçtikçe kötüye gidiyor

15
2
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title