Haberler

Son Dakika | İngiltere'de son 24 saatte koronavirüsten 479 ölüm

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre İngiltere'de son 24 saatte 15 bin 871 kişide daha koronavirüs (Covid-19) tespit edildiği, 479 kişinin de yaşamını yitirdiği duyuruldu.

İngiltere'de son 24 saatte 15 bin 871 kişide daha koronavirüs (Covid-19) tespit edildiği, 479 kişinin de yaşamını yitirdiği duyuruldu. Ülkede toplam vaka sayısı 1 milyon 605 bin 172'ye yükseldi.

İngiltere'de son 24 saatte 15 bin 871 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiği, 479 kişinin de yaşamını yitirdiği açıklandı. Ülkedeki toplam vaka sayısı 1 milyon 605 bin 172, toplam can kaybı ise 58 bin 30 olarak duyuruldu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Koronavirüs Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

internet filozofu:

İngiliz emperyalizminin derin devletinin haber kanalı olan BBC İngiltere''deki koronavirüs vakalarını haber bile yapmıyor ama aynı BBC Ajan muhabirlerini Ankara''daki İstanbul''daki hastanelere gizlice gönderip gizli çekimler yapıp bakın Türkiye''de işler çok kötü hastaneler tıklım tıklım dolu deyip haber yaptığını zannediyor BBC denilen Mason kanalın ajanları Türkiye''de her şeyi kötü gösteriyorlar ama İngiltere''de olan hiçbir şeyi haberi yapmıyor bbc

0
0
yanıtYanıtla
ENİS:

İNGİLTERE 591, AALMANYA, İTALYA VE İSPANYA GÜNLÜK ORTALAMASI 500 CİVARI. HADİ BU ÜLKELER GERİ KALMIŞ, FAKİR, ZAVALLI, LİDERLERİ ÇAPSIZ ÜLKELER. TÜRKİYE GİBİ MODERN, ÇAĞDAŞ, UYGAR, ZENGİN HALKININ, AKILLI VE BECEREKLİ İDARECİLERİN OLDUĞU BİR ÜLKEDE NASIL OLUYOR DA GÜNDE ORTALAMA 190 CİVARINDA İNSANIMIZ CORONA''DAN HAYATINI KAYBEDİYOR. NEDEN?NEDEN?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title