Haberler

Son Dakika | Husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü

Güncelleme:

Son dakika haberi: Husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü Olayla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı Afyonkarahisar'da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü.

Husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı: 1 ölü

Olayla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü. Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden biri tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartı ile olmak üzere 8 kişi serbest bırakıldı.

Olay, geçtiğimiz Pazar gecesi sabaha karşı 2. Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İsmail Çınar oto yedek parçası işi yaptığı iş yerinin önünde aralarında daha önceden husumet bulunan grup üyeleri ile karşılaştı. Sonrasında iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü yaşanan tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüşünce silahlı çatışma çıktı. Olayda Çınar, Ö.Ü.'nün silahından çıkan kurşunlarla vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri detaylı bir inceleme yaparak çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay sonrası başlatılan operasyonda Ö.Ü., ile birlikte M.E.Ç., İ.S., A.Ç.S., İ.K., N.K., Ş.Y., Y.E.K., ve İ.D., gözaltına alınırken olaya karışan diğer şüpheli İ.K.'nin ise aranmasının devam ettiği bildirildi.

Gözaltına alınan şahıslar geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilirken, şahıslardan cinayet zanlısı olduğu öne sürülen Ö.Ü., tutuklanırken diğer 8 şahıstan 2'si adli kontrol şartı ile olmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title