Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Perşembe Günü Uluslararası Yatırımcılarla Bir Araya Gelecek

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Perşembe günü uluslararası yatırımcılarla bir araya gelecek. Toplantıya bine yakın yatırımcının katılması bekleniyor.

Bakan Berat Albayrak perşembe günü yabancı yatırımcılarla telekonferans düzenleyecek. Citi, Deutsche Bank, HSBC koordinasyonunda yapılacak zirveye 750 ila 1000 civarı yatırımcının katılması bekleniyor. Telekonferansın, perşembe günü öğleden sonra 4'te yapılması bekleniyor.

750-1000 ARASINDA YATIRIMCININ KATILMASI BEKLENİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Perşembe günü küresel yatırımcılarla bir telekonferans gerçekleştirecek ve yatırımcı toplantısı düzenleyecek. Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre ABD, Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere ilgili telekonferansa 750-1,000 arasında yatırımcının katılması bekleniyor.

MESAJLARINI YATIRIMCILARA DOĞRUDAN İLETECEK

Albayrak, Perşembe günü TSİ 16:00'da gerçekleşmesi öngörülen toplantıda mesajlarını yatırımcılara doğrudan iletecek. Öte yandan bankacıların verdiği bilgiye göre toplantıyı Citi, Deutsche Bank, DOME ve HSBC düzenleyecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title