Haberler

Son dakika haberleri! Van'da hastane çalışanlarından başhekime teşekkür belgesi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi çalışanları, başarılı çalışmalarından dolayı Başhekim Ümit Haluk İliklerden ile Tıbbi Onkoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Abdullah Sakin'e teşekkür belgesi taktim etti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi çalışanları, başarılı çalışmalarından dolayı Başhekim Ümit Haluk İliklerden ile Tıbbi Onkoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Abdullah Sakin'e teşekkür belgesi taktim etti.

Hastanede düzenlenen programda konuşan İliklerden, sağlık personellerinin her zaman olduğu gibi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) döneminde de görevlerini fedakarca sürdürdüğünü söyledi.

Hastane personelinin çalışmalarıyla her zaman gurur duyduklarını belirten İliklerden, şunları kaydetti:

"Bölgede tüm sağlık personelimizle yaklaşık 3 milyon insana hizmet veren bir hastaneyiz. Sağlık bir ekip işidir. Her kademedeki personel bizim için değerlidir. Tüm çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Sağlık hizmet çıtasında üst seviyelere çıkmayı hedefliyoruz. Hasta memnuniyeti esas alınarak çalışmalarımızı en iyi seviyelere taşımak görevimiz olmaya devam edecektir. Kararlılıkla sürdürülen yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de ön cephede yer alan fedakar sağlık çalışanlarımız can kurtarmaya devam ediyor."

Sakin ise Onkoloji Kür Merkezi çalışanlarına ve hastane yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Programa, YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı, Hematoloji ve Medikal Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ramazan Esen, Başhemşire Leyla Meral, Onkoloji Kür Merkezi Sorumlu Hemşiresi Pınar Özbek ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title