Haberler
Güncelleme:

Trabzonspor, Uğurcan Çakır için Sheffield United'la prensip anlaşmasına vardı

Trabzonspor'da bu sezon sergilediği başarılı performans ile birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başaran Uğurcan Çakır, Sheffield United yolunda. Bordo mavili kulüp ile İngiliz ekibinin 20 milyon euro karşılığında prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

manuel:

Alan takim en az 2 yil icinde 80 kusure satacak

6
2
yanıtYanıtla
gs:

yazık etmeyin satmayın seneye 5 katına adünya devlerine satarsınız

1
4
yanıtYanıtla
Arif:

Pandemi sonrası ugurcan cok kötü performans gösterdi.Maclarda durgun robot gibiydi.Ts hemen bu fiyata satsın.Seneye yarı fiyatı etmez.Ts nin defansı adamın kariyerini bitirir.Daha öncede Onur Kıvrak icin 10 milyon veriyodu Alman takımları,gitmedi sonra adam futbolu bıraktı.

5
0
yanıtYanıtla
Mmmm:

Scheffoeld e satilirmi ya adamlar seneye küme düser, karyeri tamamen championshiop de devam eder eger satilirsa cok sacma bir transfer olur. En dogru karar ispanya olurdu giderse oraya gitsin.

1
3
yanıtYanıtla
Riddo:

Mükemmel harika başarılar diliyorum hayırlısı olur inşallah

2
2
yanıtYanıtla
Abdullah:

Hani dev külübler alacaktı bu takım nerden çıktı

3
0
yanıtYanıtla
Abdulkadir:

DÜNYANIN EN KÖKLÜ takımına gidiyor adam.

yanıt0
yanıt0
Kartal:

Tutmaz aşı. Kalsın Trabzonda Milli takıma yarar

3
0
yanıtYanıtla
Hasan huseyin:

LEN LAZ HEMSERIMB BU TAKIMIN ISMINI TELAFUZ EDENE KADAR SOZLESMESI BITER... YANLIS KARAR

2
0
yanıtYanıtla
TEMEL:

Bence satilmasin. Ingilterenin koyude gidip yok olacak.

2
0
yanıtYanıtla
HAKİKAT:

A Haberin asparagas haber anlayışının ürünü!!zira Ağaoğlu nun ''çıkan haberlere sadece gülüyoruz'' şeklinde açıklaması var. .

1
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

Fabri nasıl fulham a gidip küme düştüyse aynisi olucak. Delik deşik ederler adamı premier ligde şimdiden yaziyorum bi kenara not alın

1
0
yanıtYanıtla
Saynomore:

Büyük İngiliz takımları kilit transferleri doğrudan yapmak yerine daha küçük takımlarda denenip tecrübesine göre almak istiyorlar. Ondan dolayı doğrudan çok büyük bir takıma transfer olmadı diye düşünüyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Zalım:

Trabzon için güzel Uğurcan in kariyeri için kötü bir gelişme.. sheffield nedir Allah aşkına.. Tuncay da middlesbrough a transfer olmuştu. Ya da cenk tosun örneği gibi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title