Haberler

Son dakika haberleri! Tartıştıkları şahsı silahla vurup öldüren 2 şahıs tutuklandı

Güncelleme:

Son dakika haberleri... Tartıştıkları şahsı silahla vurup öldüren 2 şahıs tutuklandı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerinde tartıştıkları şahsı silahla vurarak ölümüne sebep olan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tartıştıkları şahsı silahla vurup öldüren 2 şahıs tutuklandı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir iş yerinde tartıştıkları şahsı silahla vurarak ölümüne sebep olan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Eylül tarihinde Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerine gelen O.Ç. ve S.E. isimli şahıslar ile, iş yerinde bulunan S.Y. isimli şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın ardından O.Ç. yanında getirdiği tabancayı çıkararak S.Y.'ye ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan S.Y. kanlar içinde yere yığılırken, diğer şahıslar ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılan S.Y. burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, S.Y.'yi yaralayıp ölümüne sebep olarak olay yerinden kaçan 2 şahsı yakalayabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından 2 şahıs da aynı gün suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan O.Ç. ve S.E. isimli şahısların çeşitli suçlardan kayıtları olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Eylül Gebze Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title