Haberler

Son dakika haberleri | Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm ve gelişim için yetki verildi

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantısının 1. oturumu Başkanvekili Ahmet Kaytan Başkanlığında yapıldı. İmar ve Gündem maddelerinin görüşüldüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı 1. oturumunda, Eyyübiye İlçesi Karakoyun ve Direkli Mahalleleri sınırları içerisinde kalan 6,75 hektar alan, Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi sınırları içerisinde kalan 5,75 hektar alan ve Karaköprü ilçesi Alibaba mahallesi sınırları içerisinde kalan 7,21 hektar alan üzerinde kentsel dönüşüm ve gelişim için yetki verildi. Aralık Ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda önemli kararların alındığını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, "Bu gün Aralık ayı Büyükşehir meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Gündemimizi oluşturduk. Bir hafta boyunca Şanlıurfa'mızın, ülkemizin ve insanlığın, vatandaşlarımızın yararına olacak olan kararlara imza atmış olacağız. Bu gün Emlak İstimlak Dairesi Kentsel Dönüşüm ve Yeni Yerleşim Şube Müdürlüğümüze bir yetki verdik. Bu yetki çok önemli, yıllardır Şanlıurfa'mızın bir yerde yaşam alanları açısından baktığımızda sorunlu olan bölgelerle ilgili çalışma başlatıyoruz. Eyyübiye ilçemizin Karakoyun ve Direkli mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanla ilgili, Haliliye İlçesimizin Paşabağı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alan ve Karaköprü İlçesi Alibaba Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanla ilgili kentsel gelişim ve dönüşüm alanı ilan edilmesi ve oradaki çarpık yapılaşmanın bir an önce berteraf edilmesi ve alt yapı çalışmaları için arkadaşlarımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve encümen üyesi arkadaşlarımıza yetki vermiş olduk. Bir an önce burada çalışmaların bitirilerek oradaki kentsel dönüşümün gerçekleşmesi için meclisimiz bir imza atmış oldu. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şanlıurfa Aralık Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title