Haberler

Son dakika haberleri! Samsun Mutluluğun Kanatları Derneğinden ihtiyaç sahiplerine gıda desteği

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre Samsun'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan ihtiyaç sahibi ailelere Mutluluğun Kanatları Derneği, Türk Kızılay vasıtasıyla erzak desteğinde bulundu.

Samsun'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan ihtiyaç sahibi ailelere Mutluluğun Kanatları Derneği, Türk Kızılay vasıtasıyla erzak desteğinde bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı bulunanların alışveriş, temizlik ve sağlık kontrolleri gibi ihtiyaçları, devletin ilgili kurumları ile yardımsever gençler tarafından karşılanıyor.

Mutluluğun Kanatları Derneğince sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyada toplanan gıda paketleri, başta bu risk grubundakiler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türk Kızılaya teslim edildi.

Dernek Başkanı Burcu Keskin, AA muhabirine, kampanyaya Türkiye'nin dört bir yanından hayırseverlerin destek verdiğini söyledi.

Kısa sürede hedefe ulaşılan kampanya kapsamında toplanan malzemelerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılması için Türk Kızılaya teslim edildiğini dile getiren Keskin, "İhtiyaç sahibi ailelere bir nebze de olsa katkı vermek istedik. Salgın sürecinde erzak desteğimiz sürecek. Bize erzak desteği konusunda Ulusoy Un, Yerebakan Pirinç ve hayırsever Zeki Takış büyük katkı sağladı." dedi.

"Türk Kızılay, ihtiyaç duyan herkese yardıma hazırdır"

Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Bulut da kentte ilk defa bir dernekle ortak proje geliştirdiklerini söyledi.

Bulut, şunları kaydetti:

"Türk Kızılay olarak vatandaşlarımıza salgın süresince destek veriyoruz ama bir başka kuruluşun bizim aracılığımızla bu yardımları yapması mutluluk verici. Özellikle salgın sürecinde tüm dünya olduğu gibi ülkemiz de zor dönemden geçiyor. Vatandaşlarımızın temizlik, hijyen ve maske kurallarına çok dikkat etmesi gerekli. Hastalığa hepimiz yakalanabiliriz. Kızılay olarak aldığımız her telefona hemen cevap veriyoruz.

Bizden boş dönen yok. Kim hastalığa yakalanmışsa ve evde ihtiyacı varsa ona mutlaka ulaşıyoruz çünkü Kovid-19 testi pozitif çıkan insanlarımız evden çıkmıyor. Onun ihtiyacını karşılamak zorundayız."

Kaynak: AA / Güncel

Koronavirüs Kızılay Samsun Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title