Haberler
Güncelleme:

Pendik'te evde çıkan yangında iki kardeşten biri öldü, diğeri ağır yaralandı

Pendik'te bir binanın bodrum katındaki evde çıkan yangında bir çocuk hayatını kaybetti, kardeşi ise ağır yaralandı. Yangının, anne ve babanın evde olmadığı sırada çıktığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

İsimsiz:

İtfaiye ekipleri ben dışardaki sesleri duyduktan 2-3 dk sonra hemen geldiler. Ama sağlık ekipleri iş işten geçtikten sonra olay yerine geldi. Ya geç haber verildi ya olay saati mesai bitiş saatine yakın olduğundan malum yollar kalabalık oluyor o saatlerde trafikte takıldılar bilemiyorum artık. Oğlan çocuğunu hastaneye sağlık ekipleri değil şahsi aracımla ben götürdüm. Sağlık ekiplerini bekleseydik çok bekleyecektik. İnşallah kız çocuğu kurtulur Allah şifa versin. Rabbim ailesine sabır versin. Böylesi çok zor.

8
0
yanıtYanıtla
eski ev:

eski yaşadıgımız evı gorunce afalladım bı an hemen telefon actık butun aılem toplandı gırıstekı daırede bız yasıyorduk alt komsumuzdu rabbım mekanında nurlandırsın şekil bayram derdık babasına rabbım aılesıne sabırlar versin bol bol dua edın rahmet dileyin çunku az bulunan ıyı ınsanlardan bu ınsanlar. . . ! :( :(

1
0
yanıtYanıtla
Başkentli:

Allah rahmet eylesin Allah meleğimize şifa versin böyle olaylar yaşamayalım bir daha inşAllah Allah ailesine sabırlar ihsan eylesin. Yüce yaradandan başka sığınacağımız kimse yok Allah yar ve yardımcımız olsun.

yanıt2
yanıt0
Eski ev:

allah sen ve senın gıbı dusunen dua edenlerden razı olsun. . . !

yanıt1
yanıt0
eski ev:

allah sen ve senın gıbı dusunen dua edenlerden razı olsun. . . !

0
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

EYYY BELEDİYE BODRUM KATLARINA OTURMA İZNİ VERMEYİ NE ZAMAN BIRAKICAGINIZ BU HEP SİZDE VEBAL OLACAK YARI SUÇ SİZİN. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Bir yakını.:

Meleğimizi bu sabah kaybettik mekanları cennet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Eski ev:

mekanları cennet olsun bayram abılere allah sabır versın. . . ! :''(

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title