Haberler

Son dakika haberleri | Özel çocuklar özel programda doyasıya eğlendi

Güncelleme:

Son dakika haberler... Aksaray'da özel çocuklara yönelik gerçekleştirilen özel programda çocuklar gönüllerince doyasıya eğlendi.

Aksaray'da özel çocuklara yönelik gerçekleştirilen özel programda çocuklar gönüllerince doyasıya eğlendi.

Aksaray'da pandemiyi evlerinde geçiren otizmli ve engelli özel çocukların eğlenmesi amaçlı Aksaray Otizmli Dayanışma Derneği tarafında özel bir program düzenlendi. Kılıçaslan Parkında gerçekleştirilen programa onlarca otizm ve fiziksel engelli özel çocuk ve gençler ile aileleri katıldı. Aileleri ve eğitmenleriyle birlikte oyun havasında göbek atan özel çocuklar, halaylar çekerek gönüllerince eğlendi. Çocukların oluşturduğu ortam renkli görüntülere sahne oldu. Özel çocuklarda kimisi palyaço eşliğinde oyun oynarken, kimisi de yüz boyama etkinliğine katıldı. Tekerlekli sandalyede oturan engelli genç ve çocuklar ise alkışlar ile arkadaşlarının mutluluklarına ortak oldu. Otizmli Dayanışma Derneği üyesi 2 ailenin çocukları Mehmet Sağlam (15) ve Enes Utku Koçak (16) rehabilitasyon merkezlerinde aldıkları eğitimle öğrendikleri bağlamaları hem çaldı hem de söyledi.

Programla ilgili bir açıklama yapan Otizmli Dayanışma Derneği Başkanı Cennet İnceöz (39), "Bugün buradaki etkinliğin amacı pandemi dönemi boyunca evde kapanan, bunalan, sıkılan çocuklarımıza bir nefes olmak, eğlenmelerini sağlamak, onları mutlu etmekti. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek içindi her şey. Değdiğini umuyorum, şu an çok mutlular, oynuyorlar, eğleniyorlar" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title