Haberler

Son dakika haberleri | Öğretmenlerinden Vali Ali Çelik'e duygulandıran ziyaret

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Kütahya Sağlık Meslek Lisesinden mezun olan Kütahya Valisi Ali Çelik, lise öğretmenlerini makamında ağırladı.

Kütahya Sağlık Meslek Lisesinden mezun olan Kütahya Valisi Ali Çelik, lise öğretmenlerini makamında ağırladı.

Vali Ali Çelik'in Kütahya Sağlık Meslek Lisesinde öğrenim gördüğü dönemde okul müdürü olan Yalçın Kalay, müdür yardımcısı Fikret Yılmaz ile Kütahya Sağlık Meslek Lisesinden dönem arkadaşları DPÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eray Acar, Ceylan Özel, Yunus Genç, Nurettin Özkaya ile Cantürk Caner, Vali Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya Valiliği görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yalçın Kalay, Vali Çelik'in Kütahya için başarılı işlere imza atarak güzel hizmetlerde bulunacağına olan inancını dile getirdi.

Geçmişin yad edilerek anıların paylaşıldığı ziyarette Kalay, Vali Çelik'e lise son sınıfa ait ders notlarının yer aldığı sınıf geçme defterini takdim etti.

Ziyaretten büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Vali Çelik, öğretmenlerine anlamlı ziyaretlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title