Haberler

Son dakika haberleri... Narkotik polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Güncelleme:

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, İstihbarat Şube ekipleri ve Mersin Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan 3 ayrı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Mersin Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan müşterek çalışmada, Suriye uyruklu A.D. isimli şahsın Kayseri'den uyuşturucu madde alacağı bilgisi alındı. Bilgi üzerine takibe alınan şahıs, uyuşturucu madde alışverişi gerçekleştikten sonra yakalandı. A.D.'nin üzerinde yapılan arama sonucunda 306 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirilerek, şahıs uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Yine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmada, Kocasinan ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de bulunan bir adreste yapılan aramada, 478 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek M.T. ve E.B. isimli şahıslar yakalanarak, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan diğer çalışmalar sonucunda da şüpheli olan C.A. ve C.K. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslarda yapılan aramalarda 8.50 gram metamfetamin maddesi ve 1.5 gram bonzai maddesi ele geçirilerek, şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı.

Ele geçirilen materyallere el konulurken, gözaltına alınan 5 kişi adli tabiplikteki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Kayseri Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title