Haberler
Güncelleme:

22'lik genç, aşkına karşılık vermeyen 2 çocuk annesini bıçaklayarak öldürdü

İstanbul Maltepe'de devlet hastanesinde idari bölümde çalışan komşusu Ayşegül Aktürk'e karşı ilgi duyan 22 yaşındaki genç, talihsiz kadını bıçaklayarak öldürdü. Olayda saldırganın 2 kardeşi de ellerinden yaralandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (101)

Mazlum:

Tüm suçu erkeğe yüklemeyin. Kadın ümit vermeseydi öldürülmezdi

1
84
yanıtYanıtla
Yildizlar:

Senin gibi cahiller ve ahlak yoksunu insanlar tüm suçu kadında bulursunuz gözünle görüp duydun mu ölmüş kadının arkasından konuşuyorsun insanlığından utan yazık senin gibiler bu dünyada hefes alıyorsunuz.

yanıt28
yanıt2
Boyacı:

Allah hın verdiği canı Allah alır pazardan soğanmı alıyorsun.

yanıt5
yanıt0
Selim:

Malmısın?

yanıt0
yanıt0
ahmet:

bazı kadınlar erkeği kendine bağlar sonrada tekmeyi vurur birden siler kaldırmak zor oluyor bende yaşadım çok zor önce ümit sonra tekme

6
69
yanıtYanıtla
ademoglu:

yani?

yanıt7
yanıt0
AHMET:

Susun

yanıt0
yanıt2
Aydın:

Bu kadar açıklık saçıklık varken, dizilerle filmlerle kadın erkek ilişkisi bu kadar saçma bir şekilde pompalanıyorken, cahiller hala Arabistan diyorken bu tarz olaylara niye ŞAŞIRIYORUZ, şaşırmamız gereken bu kadar az olması

41
21
yanıtYanıtla
Seyehat Acentesi:

Yallah Arabistana

yanıt5
yanıt6
Xxx:

Sen git yunanistana

yanıt6
yanıt0
Lork:

millet aç aç arabistana çevirdiniz ulan ülkeyi artık. cinsellik olmadan hayat olur mu oh ne ala al zevkini 2 çocuk yap sonra boşan kocandan alırsın böyle başına belayı işte.

3
54
yanıtYanıtla
mustfa:

sen de kendine git başka ülke ara . çabuk ol bak hala buradasın. . hadisene kardeşim ne bekliyorsun çık vatandaşlıktan hangi ülkeyi istiyorsan oraya yallah yürü.

yanıt5
yanıt3
Lork:

sen kimi kimin ülkesinden kovuyon hümanist şövalye sen yallah git arabistan ülkene orası daha iyi gelir sana ot gibi yaşar, ha verecekler ha verecekler diye aval aval bekler durursun. , burası özgür hür ülke isteyen istediği gibi yaşar bela çıkarmadığı sürece.

yanıt2
yanıt1
Sef:

Allah belanı versin insallah bunlarin yasadiklarini sende yasarsin da bu cümlen aklina gelir demeseydim diye

yanıt0
yanıt1
CAVEMAN:

Memeleket pispatlarla dolu,...ben seni çok seviyorum ,sen beni nasıl sevemessin ?? Ya benimsin yada toprağın ....sanki dükkandan parasını verip mal alıyor..ÖKÜÜÜZZ !!ölsen daha iyi.

49
1
yanıtYanıtla
ADALET:

Bu tiplemeleri toplumdan tek kurşunla temizleyip balıklara yem yapmalı. İşte adalet budur. Var mı ötesi.

43
1
yanıtYanıtla
sapkacı:

iti bıçakla ağır yaralayacaksın iyileşmek üzereyken tekrar yaralayacaksın. senlerce o ızdırabı yaşatacaksın ite. hayvan daha ahlaklıdır bunun yanında.

38
3
yanıtYanıtla
Ceylan:

ya sen 22 yaşında gencecik adamsın niye bunu hem kendine hem o kadına yaptın yazıktır günahtır değdi mi o kadının çocuklarına da yazık. Allah rahmet eylesin

39
0
yanıtYanıtla
Hay daaaa:

Insan sevdiğini öldürürmü ya. Sevmenin ne olduğunu bile öğrenemedik.

37
1
yanıtYanıtla
KORHAN:

Al sana bir sapık daha. Yazık oldu gencecik kadına ve yetim kalan iki çocuğuna. Sapık aşk karşılık görmeyince Platonik.Karşılık görseydi Kökletonik olacaktı.

33
3
yanıtYanıtla
ademoglu:

Bazı yorumlara verilen eksi oylardan görülüyor ki bu katil ruhlu psikopatlar aramızda dolaşıyor. Kardeşimize Allah rahmet eylesin. Yetim kalan çocuklarını da Allah iyilerle karşılaştırsın. Çocukların hayatları boyunca hissedecekleri anne sevgisi şefkati yoksunluğunun yerini asla dolmayacak. Sen bu çocukların duygularını da öldürdün. Ne desem boş. Seni Allaha havale ediyorum. Allah seni kahretsin.

yanıt10
yanıt1
dıttık ve maaş çökenler sıraya girer:

piyasa yaparlar yeminle, aman ha

2
31
yanıtYanıtla
...:

Çok kaliteli bir arkadasımızdı Allah CC rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet bahçesi olsun arkadaşımızın:((

32
0
yanıtYanıtla
İstanbullu:

Başınız Sağolsun Allah Rahmet, Mekanını Cennet Eylesin ???? 22 Yaşında 2 Kız Teyzesiyim Gerçekten Yavrularına Üzüldüm...

yanıt0
yanıt0
DELİYÜREK:

Böylelerini asmadan bu gibi olaylar daha da çoğalır açık ve net!

32
0
yanıtYanıtla
Alper:

Kuran a gore masum birini olduren sonsuza kadar cehennemlik. . . kesinlikle bizim halkimizin buyuk bir kesiminin dini inaclari sifir. . . . . idam cezasi sart bu halki egitmekle ugrasilmaz. . . cahil hoduk Allahsiz kitapsiz pislikler. . Turkiye nin nufusu artmasin , genelde cahil pislik basit insanlar cok cocuk yapiyor. . eslerini olduren hayvanlardan tutunda evlilik disi cinsel iliski yasayan hayvanlara , ickiyi su gibi icen sigirlara varincaya kadar ulke tam bi hayvanat bahcesi. . .

25
7
yanıtYanıtla
Kubra:

Eslerini oldurenlerle evlilik dışı iliski yasayanlari ayni kefeye koyan zihniyetiniz gozumde katilden farksiz. Dinsiz imansiz biriyim ama kendi erdemimi ve vicdanimi saglayabiliyorum. Insan olmanin kuranla allahla ilgisi yok. Vicdanla alakasi var. Kadinlari ahlak tutkunuz olduruyor.

yanıt4
yanıt7
Tr:

Kadının boşanmış olduğunu bahane edenler, kocası ölmüş de olabilirdi. Ne yani her yalnız kadına saldırmak mi lazım.

31
0
yanıtYanıtla
Bayram:

Birde platonik aşıktı diyorlar hangi insan sevdiğini öldürür, bildiğin şerefsiz kansız bu.

30
1
yanıtYanıtla
www:

anlamadığım kadının adını soyadını açıkça yazıyorsunuz katilin soyadı yok neden ifşa etmiyorsunuz şerefsizi herkez bilsin.

30
0
yanıtYanıtla
Adem:

Aynen

yanıt9
yanıt0
ARİF:

Koca kadının zırhıdır miğferidir. kadın bunu kabul etmeyip çıkarıp atarsa tüm tehlikelere kapı açmış olur. şekil a da görüyorsunuz

7
23
yanıtYanıtla
Kubra:

Malesef senin gibilerle ayni ulkede yasiyorum.

yanıt13
yanıt0
Almacı:

Ne saçmalıyorsun , boşanmak normal bir olaydır. Neler yaşayıp boşanmak zorunda kaldığını nereden bileceksin . Öldürülen kardeşin bacın olsaydı aynı yorumu yapabilecek miydin? Allah’tan kork, şerefsizin teki, mahsum bir cana kıyıp, evlatlarını kimsesiz bırakmış. Senin yaptığın yoruma bak

yanıt12
yanıt0
Alhan:

Zavallısın bu kötü kalpliliğin psikolojik bir travma ile alakalı olması lazım. .

yanıt3
yanıt0
Arif mi:

Yapma yavvv

yanıt4
yanıt0
asel:

madem kocası kadının zırhı, neden eşlerini öldürüyorlar. kadını korumak göreviyse neden dayak atıyorlar ne oldu zırh miğfer hepsi hikaye . evli kadınların aldatma oranı evli erkeklerden daha fazla şu anda . bu tip olayların olma sebebi kadının sessiz kalması mahallede laf söz olmasın diye sessiz kalmış bence. yazık olmuş takıntılı bir manyak yüzünden iki yavru yalnız kalmış gencecik bir kadın mezara girmiş

yanıt0
yanıt1
Eyüp:

Bu ülkeye idam gelmedikçe bu tür suçların önüne geçemezsiniz

27
3
yanıtYanıtla
derya:

böyle gerizekalılara idam da fayda etmezki, yine yapar yapacağını . . kendine de zarar vermiş çünkü aptal herif

yanıt7
yanıt0
tosun:

yazik tek sucu olduresiye sevmekdir

0
30
yanıtYanıtla
(:

kadına şiddete hayır kadın ölümlerine hayır diye bağıracaklarına bizimle birlikte idam gelsin diye bağırsaydınız bunların hiç biri olmazdı yada yok derecede azalırdı. yazık olmuş allah rahmet eylesin çocuklarına ailesine sabır versin rabbim.

23
6
yanıtYanıtla
Mantık:

Gardaş Bunlara İdam bile İşlemez baksana Adam kendini öldürmek İstemiş.

yanıt4
yanıt0
SERKAN:

milletin çoğu ruh hastası

27
0
yanıtYanıtla
Avşar:

Allah rahmet eylesin. Gerçekten üzücü bir durum. Karşılık versen problem karşılık vermesen problem. Senin aşkına karşılık vermek zorunda mı ki karşılık vermedi diye kendinde katletme hakkını, görebiliyorsun. Piyasa serseri mayın gibi dolaşan beyin ve ahlak yoksulu insanla dolu.

26
1
yanıtYanıtla
Mustafa güneş:

Bu ülkede önce izleyip reyting rekorları yaptığımız dizilere bakalım,aşkı memnu yu hatırlayın,amcasının karısını yoldan çıkaran yigenmı dersin başka dizilerde baldızına sulananmı dersin,aile içi ensest ilişkileri dersin buna benzer binlerce dizi izleyip o dizileri reyting rekortmenleri yapan bizleriz böyle olunca bu cinayetler kaçınılmaz oluyor,önce ahlaklı bir toplum olmamız gerekiyor,cumhurbaşkanımız dindar bir nesil yetiştirelim derken ,toplumun dindar ahlaklı ve vicdanlı gençlik olsunlarki kimseye zarar verilmesin,demek istiyor

18
8
yanıtYanıtla
arda yılmaz.....................................:

bu canilere idam bile az. . . . kader mahkumu diye af ister yakında.

26
0
yanıtYanıtla
cosmos:

bu haberler yalan kadın dost hayatı yaşamış galibamuhaaa

0
26
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Mecbursun beni sevmeye...yoksa ya benimsin ya topragin gib cehalet kültürünün egemen oldugu bir cahil toplum..

25
1
yanıtYanıtla
Vural:

Herkes yazmış idam. Bir gidin kardeşim işinize. Şeriat olmadan hiçbir şekilde toplum düzelmez. Erkekte kadın da suçlu. Kadın erkeklerle karışık yerde çalışamaz bu bir. Erkekte haksız yere insan öldüremez bu da iki. Gidin dinimizi araştırın lütfen boş konuşmayın.

10
16
yanıtYanıtla
OrumcekSAVAR:

Cahiliye devrini geçeli yüz yıllar oldu ancak hala bu döneme kadar sağ kalabilen sen gibi cahil organizmalarla yaşamak biz insanların en büyük sorunu olsa gerek. Kadın erkeklerle aynı yerde çalışamazmış??? yıl 575 değil, 2020 ve uzay çağını yaşıyoruz. Örümcek beyinli herif seni. Bugün hasta olsan kendini kadın doktorun önüne atmayı biliyorsun?

yanıt9
yanıt7
ademoglu:

Bazı yorumlara verilen eksi oylardan görülüyor ki bu katil ruhlu psikopatlar aramızda dolaşıyor. Kardeşimize Allah rahmet eylesin. Yetim kalan çocuklarını da Allah iyilerle karşılaştırsın. Çocukların hayatları boyunca hissedecekleri anne sevgisi ve şefkati yoksunluğunun yeri asla dolmayacak. Sen bu çocukların duygularını da öldürdün. Ne desem boş. Seni Allaha havale ediyorum. Allah seni kahretsin.

24
1
yanıtYanıtla
Daso:

Abbazalar her kendisine gülümseyen bir bayani kendisini sevdigini saniyor ve hemen asik oluyor. Her gülümseyen kadina asik olunursa, vay benim güzel memleketimin haline. Gidisat kötü. Allah Akil fikir versin bu beyin yoksunlarina. Hem Dünyasini hem Ahiretini mahveti.

24
1
yanıtYanıtla
ahmet:

allah rahmet eylesin ama bir yüze gülümsemeyle kimse bu kadar bağlanmaz yaşanmış bir şeyler olmasa bu kadar bağlanmaz

yanıt3
yanıt11
Sedat:

Bu sevgi değil sapkınlık. İnsan sevdiğini öldürmez, incitmeye bile kıyamaz.. hastalıklı bir duygu bu

25
0
yanıtYanıtla
Lork:

millet aç aç cinselliğe aç ulan arabistana çevirdiniz ülkeyi. !

2
21
yanıtYanıtla
emre:

yazıktır ulan su güzelim ülkeyi bir kaç kendini bilmez insanlar düzeni bozuyorlar o kadını öldürerek ne eline geçti 2 cocuk körfe yetim kaldı şimdi gec düşün neye yarar insanlıgımız nereye gidiyor anlamıyorum allah rahmet etsin

22
0
yanıtYanıtla
İgdiri:

İdam şart

19
3
yanıtYanıtla
Erkan:

Bu muydu cok sevdiginiz turk gencligi

18
3
yanıtYanıtla
Adalet:

10 yada15 sene yatar çıkar. Olan geride kalan sabilere olur. Bence her suçun kendine has bir cezası olmalı. Bu kadın birinizin kızı kız kardeşi olsa başınız nasıl bir beladadır hayal bile edemezsiniz.

21
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

Her suçun kendine has cezasını ALLAH c. c Kuranı kerim de yazmış. Hmede o kadar mükemmel ki hem suç oranı yok olacak kadar azalır. Hemde bütün tarafların içini soğtur. TEK ÇARE ALLAH''IN ADALETİ.

yanıt6
yanıt0
vanlı:

aşkını kalbine gümecektin o çocukları yetim bırakmaya hakın yoktu her ne yaşanmışsa yaşansın

20
0
yanıtYanıtla
KÖYLÜ MEHMETAĞA:

Öncelikle hanım kardeşimize çok üzüldüm olay bu duruma gelmeden çocuğun ailesi ile konuşsaydı sonuç bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum ben seni seviyorum sen beni sevmiyorsun diye kimse kimseyi öldüremez sevgi içten gelen bir duygudur zorla olmaz.

8
11
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BUNLARA İDAM EDECEKSİN

17
1
yanıtYanıtla
Arif:

Ruh hastası, psikopat biri için idam çözüm olur mu? Haberi okuduysanız kendisini de öldürmeye kalmış, hem de bıçakla. Yani öldürürken bile kendini öldürmeyi de göze almış. Demek ki idam, henüz insan vasfına erişememiş bu tipler için çözüm üretmiyor. Ruh sağlığını düzelterek insanlık vasfı kazanıncaya kadar hapiste eziyetli eğitimle birlikte işlediği cinayeti her gün hatırlatacak uygulamalar.

yanıt3
yanıt2
üzgün:

hastaneden çıkınca biri akıl verir ve ''aşk yaşıyorduk beni aldattı tartıştık hakaret etti ve bıçakla bana saldırdı boğuştuk nasıl oldu hatırlamıyorum üzgünüm'' der. . . . ve yırtar. . .

18
0
yanıtYanıtla
Mert:

Hemcinslerimiz ruh hastası

17
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

En ağır cezaya çarptırılsın başkalarına ibret olsun...

18
0
yanıtYanıtla
Hurşit dogruçu:

Hayret Hiç kimse bu kez Devletimize Reisimize taş atıp suçlayan olmamış.

6
12
yanıtYanıtla
Hursit:

Cok uzgunumki, seninle ayni fikirde degilim

yanıt6
yanıt0
Neva:

Olmuyor işte boşanmış bir kadın İstanbul da bile rahat yaşayamıyor.Sinek kadar kocan olsun o da başında bulunsun.Cocuklarin annesiz büyüyecek olmasına üzüldüm.

11
6
yanıtYanıtla
Hayati:

Bu çocuklar ne olacak şimdi idam şart asın bu adamı başka çocuklar yetim kalmasin

17
0
yanıtYanıtla
Lork:

Millet aç aç anlayın artık ülkeyi arabistana çevirdiniz yeter ulan artık.

1
15
yanıtYanıtla
baba:

yanarımda geride kalan çocuklara yanarım. allah rahmet eylesin.

15
0
yanıtYanıtla
coni:

medya, yanlis egitim, diziler, filmler, egitime yatirim yapilmamasi derken sapik bir nesil ve insanlar turedi, Allahinizdan bulun

15
0
yanıtYanıtla
ares:

egonuzda arının artık yeter ulan cinselliğe açız demiş bu kardeş? peki bu yaptığın doğru mu piskopat şerefsiz hemde dul bir bayan sen ergensin ulan daha kadın 2 çocuklu 36 yaşındaymış kendinden 14 yaş büyük dul kadına asılmak sapıklık degilde nedir? arabistana çevirdiniz artık bu ülkeyi diyenlerin seslerini duyar gibiyim.

12
2
yanıtYanıtla
Mutkili:

yüce Allahm hiç bir İnsan Dünyavi yaşantısında anne şefkatinden mahrum bırakmasın çok zordur o çocuk Lara Allah yardım etsin

13
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title