Haberler

Son dakika! Kumsal bebeğin şüpheli ölümü ailesini yasa boğdu

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... Kumsal bebeğin şüpheli ölümü ailesini yasa boğdu Adana'da kusma ve ishal şikayetiyle özel tıp merkezine kaldırılan 1.

Kumsal bebeğin şüpheli ölümü ailesini yasa boğdu

Adana'da kusma ve ishal şikayetiyle özel tıp merkezine kaldırılan 1.5 yaşındaki Kumsal, serumdan sonra fenalaştı ve hayatını kaybetti

Dağtekin ailesi kızlarının ölümü üzerine inceleme başlatılmasını istiyor

Küçük Kumsal'ın son nefesini vermeden önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı

ADANA - Adana'da kusma ve ishal şikayetiyle özel bir tıp merkezine kaldırılan 1 buçuk yaşındaki Kumsal, iddiaya göre takılan serum sonucu fenalaştı ve aradan birkaç saat geçtikten sonra hayatını kaybetti. Küçük kızın son nefesini vermeden önce ailesi tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıkarken, aile suçluların hak ettiği cezayı almasını istiyor.

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde yaşayan Medet ve Çağla Dağtekin çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Kumsal, 10 Aralık Cuma günü kusma ve ishal rahatsızlığı yaşadı. Aile, bunun üzerine kızlarını özel bir tıp merkezine götürdü. Burada tedavisi yapılan küçük kız, taburcu edildi. 11 Aralık Cumartesi akşamı tekrar rahatsızlanan Kumsal, yine aynı tıp merkezine götürüldü. Burada iddiaya göre küçük çocuğa serum takıldı. Serumun ardından fenalaşan küçük Kumsal, doktor tarafından taburcu edildi.

Aile eve geldiğinde ise küçük çocuğun morarmaya başladığını ve nefes alış verişinin değiştiğini 12 Aralık Pazar sabahı da evlatlarının hayatını kaybettiğini öne sürdü. Küçük çocuğun ölümü üzerine Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapıldı. Minik Kumsal'ın cansız bedeni de Mutlu Mezarlığı'na defnedildi.

"Canımızı yaktılar"

Baba Medet Dağtekin, "Çocuğumda sadece ishal ve kusma vardı. Doktor ağzına bir çubuk kattı ve daha sonra serum yapıldı. Hiçbir şekilde idrar ve kan testi yapılmadı. Serumdan sonra çocuğumun rengi gitti ve mosmor oldu. Doktora 'Hocam, çocuk ölecek' dedim ama doktor da 'Hiçbir şey olmaz' diyerek taburcu etti. Çocuk sabaha kadar hiç uyumadı ve sabah ben çocuğumun cenazesini aldım. Canımızı yaktılar. Evde vefat etti çocuğum. Buradan giderken hiçbir şeyi yoktu" diye konuştu.

Öte yandan Dağtekin, özel tıp merkezi sahibinin de kendilerine hak verdiğini ileri sürdü.

Anne Çağla Dağtekin ise kızının tıp merkezine gitmeden önce hiçbir rahatsızlığı olmadığını belirterek, "Çocuğum sağlamdı. Hastaneye gittikten sonra kötülendi. Biz yandık, başkaları yanmasın" dedi.

Kumsal'ın babaannesi Türkan Dağtekin ise şikayetçi olduklarını anlatarak, "Sabah oğlum telefon açtı ve kızının kötü olduğunu söyledi. Ben de geldim ama bir baktım ki torunum oğlumun kucağında can vermiş. Hiçbir şeyi yoktu. Biz bir şey istemiyoruz, bize yapıldı başkasına yapılmasın. Şikayetçiyiz" ifadelerini kullandı.

İHA muhabirinin ulaştığı özel tıp merkezi yetkilileriyse iddiaları kabul etmeyerek kamera kayıtları olduğunu, küçük kızın hastaneden herhangi bir rahatsızlığı olmadan çıktığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aralık Adana Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title