Haberler
Güncelleme:

Talihsiz kadının kulağı koptu! Minibüs dehşeti kamerada

Sarıyer'de yasak yerden dönüş yapan minibüs sürücüsü, yolun karşısına geçmekte olan kadına çarptı. Minibüsün altında metrelerce sürüklenen talihsiz kadının kulağı koptu. Dehşet anları kameralara yansırken, ameliyata alınan kadının kulağının dikildiği öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

mhs:

Ehliyet iptal edilmeli.

17
1
yanıtYanıtla
İbrahim:

Davarlara ehliyet verirlerse olacağı bu şaşırmamak gerek. . . . .

13
0
yanıtYanıtla
Yazık olmuş kadına:

Şoförlerin çoğu kültürsüz ahlaksız

9
0
yanıtYanıtla
ŞIMARIK:

İnsanlar ne yapsın. yaya geçidi vardı da kullanmadı mı. bizim burda yaya geçidi varda ne oluyor. arabalar vızır vızır geçiyor. şikayetçi olmama rağmen, bakanlığa yazı yazmama rağmen, ölüm de olduğu halde ışık taktıramadım. sonra gelin kadına kusurlu bulundu diyin.

9
0
yanıtYanıtla
sema:

şu münibüsçüler ve taksiciler yokmu. . . . . . . . . . . . .

9
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Bu trafik canavarlarına neden çözüm bulunmuyor bu kadar zormu yaa daha kaç insan ölecek bunlar yüzünden

7
0
yanıtYanıtla
Ciddi:

En ağır cezayı versinler

6
0
yanıtYanıtla
Gökhan:

Nerde esrarcı kokainci hapcı varsa minübüscü işte

6
0
yanıtYanıtla
SEMA:

ŞU MİNÜBÜSÇÜLERLE TAKSİCİLER YOKMU. . . . . . . . . . . . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
.....:

BANA DA GEÇEN SENELERDE ÖYLE TERS YÖNDEN GELDİ VE ÇARPTI YALVARA YALVARA Bİ HAL OLDU ÇOCUĞUM VAR ETME EYLEME ABLA FELAN DEDİ PİŞMANIM KEŞKE ŞİKAYET ETSEYDİM BÖYLELERİNE MÜSTEHAK.

5
0
yanıtYanıtla
sdeas:

istanbuldaki minibüsçülere çıkar yarışçı lisansını sal uluslararası yarış turnuvalarına. . . Her sene onlarca altın madalya alırız. Kadına geçmiş olsun

4
0
yanıtYanıtla
mert:

Yaya kusuru ne kadar olabilir. bilinçli taksir ile adam öldürmeye teşebbüs ne zamandan beri hatalı dönüş oldu. Cezası en az 1 yıl trafikten men ve aracının bağlanması ile hastanın uğrayacağı her türlü masraf ve maddi kaybın ödenmesi en az aranacak ceza olmalı beklersen adamı salarlar hakkını aramak beleş bu arada.

4
0
yanıtYanıtla
zarzor:

Ehliyeti direk iptal edilmeli. Turkiye''de ehliyet islerini, yol yapma lehva, duzenleyeni, kontrol edeni de iptal etmek lazim. 3. dunya ulkesiyiz resmen. . . .

3
0
yanıtYanıtla
cola esrar:

lotto oynamayin cöpe giden paradir

1
1
yanıtYanıtla
ADİL:

Toplu taşım aracı kullananların Psikoteknik belgesi alması zorunlu. Peki kural tanımayan bu psikopat ruhlu tiplere bu belgesini kimler hangi kriterlere göre veriyorlar? ''Ehliyetin var mı, kaç yıllık şoförsün, tamam canım senin psikolojin normaldir zaten vereli gitsin, adamı ekmeğinden mi edeceğiz''. Ama bu hastalar, insanları canından ediyorlar. Demek ki sadece bu tip şoför müsveddesi maymunların değil, belgeyi bu şekilde verenlerin de ruh halleri normal değil.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title