Haberler

Son dakika haberleri: İzmir'de hastaneye silahlı saldırıyla ilgili 1 tutuklama

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre İzmir'in Karşıyaka ilçesinde özel bir hastanenin acil servisi önüne düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 1'i tutuklandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde özel bir hastanenin acil servisi önüne düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 1'i tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay 28 Mayıs sabah saat 02.45 sıralarında Karşıyaka ilçesi İmbatlı Mahallesi'nde bulunan Medical Park Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde Bayraklı ilçesi Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi 7057 Sokak'ta M.D. ile Ş.A. ve H.A., arasında motosiklet yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından M.D. silahla açılan ateş sonucu yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durum polise ihbar edilirken, yaralı yakınları tarafından Medical Park Hastanesine getirildi. M.D. hastanede tedavi altına alınırken, olayı duyan yakınları da hastaneye akın etti.

Motosiklet ile gelip hastane önünde ateş açtılar

Silahla yaralama olayının ardından polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatırken, 2 kişi daha sonra motosiklet ile M.D'nin tedavi gördüğü hastanenin önüne geldi. Şüpheliler, burada bulunan kalabalığa silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu M.D'nin yakınları olan S.K. ile N.K. ile hastanede görevli güvenlik personelleri K.D. ve S.B.K vücutlarına isabet eden mermi ile yaralandı.

3 şüpheli yakalandı

Polis ekipleri, hastanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen silahlı saldırının şüphelileri H.A. ve Ş.A.'yı 29 Mayıs sabahı yakalayarak gözaltına aldı. Öte yandan, iki şüphelinin saklanması için onlara yardım ettiği belirlenen M.E. de ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

1 tutuklama, 2 adli kontrol

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.A., sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karşıyaka İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title