Haberler
Güncelleme:

Melek İpek'in öldürdüğü tecavüzcü eşi, sosyal medyadan 'en ölümcül mermi' paylaşımı yapmış

Antalya'da işkence uygulayıp ölümle tehdit ettiği 12 yıllık eşi Melek İpek tarafından öldürülen Ramazan İpek'in sosyal medya hesabındaki tüfek, silah, kesici alet paylaşımları dikkati çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

manisali:

arkadas bu ulkede 4 sey olmuyacaksin kadin cocuk hayvan ve agac

29
9
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Pskopatlığın sonu budur işte o paylaştığın mermileri eşin sana çaktı kimbilir kime sebep olacaktın o mermilerle

27
2
yanıtYanıtla
ADA:

İyiki ölmüş pislik

23
3
yanıtYanıtla
nadide:

o kadar yıldır şiddete uğruyormuş ama ne akrabalarının haberi var ne de poliste şikayeti. . . ilginç. adam seni döverken olay anında öldürürsen meşru mudafa değilse kapıda bekleyip öldürürsen tasarlayarak öldürme. sonuç olarak kanunen 15 yıl yatarı var

3
19
yanıtYanıtla
Nadidee nadidee:

Sen nasil bayansin nadideee kork kork kisiliginden kork sende bayansin nadidee utann

yanıt1
yanıt0
miran:

kadın kendini ve çocuklarını korumuş , böyle aklı yerinde olmayana neden kız veriyorlar

16
3
yanıtYanıtla
Şamil:

Adamı öldürerek koruma olmaz Kardeşim. O zaman herkes kendini çocuklarını savunsun diye birilerini öldürsün ozaman!! Hukuk var, kanun var, Devlet var. Akşama kadar nasıl öldüreceğini tasarlasın kadın kapıda adamı öldürsün ‘ yürek var’, kanuni yollara başvurmaya “ yüreği yok” hadi Kardeşim işine boş laf yapma.

yanıt0
yanıt0
Alper:

ulke gerizekali yamyamlarla dolu. . . bu herifin gebermesine uzulecek bi insan yoktur. . . bi insan sonradan kotu olmaz bu adam herzaman kotu bir insanmis. . evlenmeden once iyi arastirin. .

17
2
yanıtYanıtla
semra duruk:

Tamamen nefsi müdafa olup serbest kalmalı bu kadıncağız çoluk çocugunun başına dönmeli çünkü bazı insanların çukuruna düştüğünüz zaman kurtulamazsınız boşansanız bile peşinizi bırakmaz yaşamak için öldürmek zorunda kalırsınız bir insanı soyup ellerini kelepçeleyip çıplak dövmek ne demek yüzünden gözünden belli çektiği acılar böyle serserilere ne olur vermeyin kızlarınızı yada bu serserilerin anaları babaları evlendirmeyn bunları yakmayın başkasının evladını hiç üzüldümmü öldüğüne hayır hemde hiç

9
1
yanıtYanıtla
Şamil:

İşiniz gücünüz boş konuşmak. Akşama kadar tasarlayıp öldürüyor neresi nefsi müdaafa. Eziyet görüyorum diye herkes birbirini öldürsün o zaman , nasılsa nefsi müdafaa!!

yanıt0
yanıt0
ADİL:

nasıl yaşarsan öyle ölürsün işte anayınkini gördün ramazan ipek. . . . daha bekle Allahın sana yapacağı büyük azabı bekle maşer de herkes orda olacak. . . .

6
2
yanıtYanıtla
Gün:

Bireysel silahlanma yasaklansın.

0
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Gazeteler böyle yazar da yarın tasarlayarak cinayet çıkabilir belki öldürüp kendisi kelepçeleri taktı. Mahkemeler bu yüzden var. Belki adam masum, belki kadın yalan söylüyor.

0
0
yanıtYanıtla
yok artık:

yok artık gercekten kadın yüzünüde mi kendi o hale getirdi ne sacma bidüşünce

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title