Haberler
Güncelleme:

Tıp merkezinde hemşireyi dövüp, burnuna kafa attılar

İstanbul Gaziosmanpaşa'da alkollü olduğu belirtilen bir grup, özel bir tıp merkezindeki hemşireyi dövdü. Yaralı hemşire, "Daha önce de şikayetçi olduk. Ancak bir şey olmadı. Gözüme 2 yumruk yedim, burnuma da kafa attı" şeklinde konuştu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Hakki:

İdam edin gitsin bunlarin ne vatana nede millete faydası olur

15
0
yanıtYanıtla
coni:

sunun tipe su adamdan memlekete ne fayda gelcek ? nerde bu devlet cidden merak ediyorum bu serseriler nasil iflah olacak ?

13
0
yanıtYanıtla
Sağlıkçı:

terörle yargılanmalı bence

12
0
yanıtYanıtla
Tartar:

Böylelerine ceza verilmez arkadaşlar. Çünkü mağdurlar zenginin savcının hakimin siyasinin yada üst düzey birinin çocuğu değil. Adalet sosyal medya sayesinde sağlanıyor sizlerde şahit oluyorsunuz. Polis canını hiçe sayıp suçluyu yakalıyor savcılar hakimler serbest bırakıyor. Sağlık çalışanına darp var bu suçun kanunda açık şekilde cezası var ama darp edenler serbest. Yeni kanunda işini layıkıyla yapmayanlarında görevine son verilir maddesi olur umarım.

10
1
yanıtYanıtla
kirli atlet:

tipsize sorsan ben delikanlıyım der. delikanlılığın cebinde taşıdığı bıçakla olduğunu, yanında dolaştığı sürüsü ile olduğunu düşünür. bırak bunların delikanlı olmasını bunlardan adam olmaz. israf.

9
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

TERÖRLE YARGILANMALILAR

8
1
yanıtYanıtla
hasan:

Allah belanızı versin

9
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Parazitler. . . !!!

6
0
yanıtYanıtla
Emir:

İnanın bu Ülkeyi baltalayan provakasyon yapan Savcı ve hakimler var.

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title