Haberler

Koronavirüs hastalarına yüksek dozda ilaç vererek öldüren doktorun kurbanlarından biri de Türk olabilir

Güncelleme:

Almanya'nın Essen kentinde bulunan bir klinikte koronavirüs hastalarına yüksek dozda ilaç vererek, ölümlerine neden olan doktorun hastalarından bir tanesi de o klinikte yaşamını yitiren Türk gencinde kurban olabileceği düşünülüyor.

Almanya'da dün koronavirüs hastalarını öldüren doktorun tutuklanmasının ardından geçtiğimiz aylarda aynı hastanede Covid-19'dan hayatını kaybeden Türk hastanın doktorun kurbanlarından biri olabileceği düşünülüyor.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletine bağlı Essen kentinde bulunan Essen Üniversitesi Kliniği'nde görevli 44 yaşındaki başhekimi, korona virüs hastalarına öldürücü derecede yüksek ilaç verdiği iddiası ile tutuklanmıştı. Essen Savcılığı ve Essen Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada, doktorun 47 ve 50 yaşlarında iki koronavirüs hastasına yasa dışı ilaç verdiği ve hastaların ölümüne neden olduğu belirtilmişti. 13 ve 17 Kasım tarihilerinde meydana gelen hasta ölümleri sonrası polis ikinci hastanın ölümünden bir gün sonra doktoru gözaltına almıştı. Hakim karşısına çıkartılan başhekim ifadesinde, hastanın ve yakınlarının acısına son vermek istediği için böyle bir eyleme kalkıştığını ifade etmiş ve suçunu kabul etmişti.

Başhekimin iki hasta dışında, başka hastalara da ilaç verip öldürüp öldürmediği ise araştırılıyor. Klinikte, Almanya'daki Kovid-19 hastaları dışında Hollanda ve İtalya gibi ülkelerden de hastalar tedavi ediliyordu.

TÜRK HASTADA AYNI HASTANEDE ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda tutuklanan başhekim ile aynı klinikte koronavirüs tedavisi gören Türk kökenli bir genç de hayatını kaybetmişti. Gencin ailesi hastaneye dava açmıştı. Olayın ardından Türk gencin de başhekimin kurbanlarından biri olup olmadığı sorusu akıllara geldi.

Başhekim hastalarına yasa dışı ilaç vermek ve hastaların ölümüne neden olmaktan suçlanıyor. Klinik yönetimi ise olaya ilişkin açıklamasında, konuyu açıklığa kavuşturmak için soruşturmayı yürüten yetkililerle birlikte çalıştıklarını ve doktorun görevden alındığını duyurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (9)

can:

ne alaka birde irkcilik yapiyorlar diye almanyayi kötülüyorsunuz bir tanesi türk olabilir diye türk olsa ne yazar alman olsa ne yazar ölmüs artik irkciligi türkler yapiyor merak etmeyin türkte olsa onun hesabini almanya verir adaletli dev ülke hic kuskunuz olmasin insana deger veren almanya yeter artik cokta umurunuzda sanki bir türkün ölmesi siz isin irkciligindasiniz zerre kadar insanliginiz kalmamis

2
3
yanıtYanıtla
dedektiv:

4 gün önce yazmistim almanyada yeni emekli olmus türkler hastanede gizlice öldürülüyorlar diye bunu aslinda 2 sene öncede yazmistim türk devleti bu konuda arastirma yapsin diye hic orali olmadilar onlar icin gurbetci türk halki önemli degil eurolar önemli 2 sene önce allaha havale ediyorum diye yazdim ALLAH GEREKEN DERSI VERIYOR EKONOMILERI CÖKÜYOR 300- 500 eroluk ilaclari tasarruf etmek icin insanlari gizlice öldürüyorlar ALLAHIM COK KUDRETLI GÜN YÜZÜNE CIKMAYAN O KADAR COK VAKA VAR:

2
2
yanıtYanıtla
can:

hasta doktor iliskisini bilemezsiniz benim oglum kanserdi cok aci cekiyordu kac kere beni öldür dayanamiyorum bu acilara diye yalvariyordu vicdanli doktormus onlarin acilarina son vermis kolay dedil ceken bilir dikkat edinde yakalnmayin bu hastaliga disaridan ahkam kesmesi kolay

0
4
yanıtYanıtla
böyle cansız yorum yapanlarında ozaman:

canı çıksın

yanıt1
yanıt0
DEDEKTIV:

ALLAH KIRKBINTÜRLÜ BELANI VERSIN INSAALLAH IRKCI ALMAN DEVLETI TÜRK INSANINI HEP KÖLE GIBI KULLANDI

1
2
yanıtYanıtla
Casim:

Almanya ve fransa da doktorlar her gün yüzlerce korona hastasi i öldürüyorlar haberin varmi türkiyem türk sabanlari bunlari bilmez hep kendi ülkesini kötüler politikacisi türkiyeyi avrupaya sikayet Eder böyle bir millet millet daha yok bu dünyada Afrika insanlar acliktan ölüyorlar ne politkaci ne bir afrika li ülkesini avrupaya satiyor iste türkiyede millet adi altinda satilmis hainler.

2
0
yanıtYanıtla
can:

dedektiv sana bravo almanlara karsi ne bu kin emekli oldürüyor sen orada duyuyorsun biz duymuyoruz emekli olan dönsün niye dönmüyorlar yok öyle bir sey at kafadan bilgi yarismasi

0
1
yanıtYanıtla
keser döner sap döner:

bir gün bu yaptığınız dönerde döner keserin sapı sizi alır kafanızı yarar buda sonunuz olur

0
0
yanıtYanıtla
Sulo:

Almanya Kanunlarında ötenazi haki varsa.Saglik Bakanlarının kararıyla olmuştur. NOT Yanlış anlaşılmasın eğer Almanyada Hastaların ötenazi haki varsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title