Haberler

Son dakika haberleri... BURDUR'DA BOMBA İMHA TATBİKATI

Güncelleme:

Son dakika haberler: Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen bomba imha tatbikatı kapsamında, bahçeye bırakılan çanta fünyeyle etkisiz hale getirildi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen bomba imha tatbikatı kapsamında, bahçeye bırakılan çanta fünyeyle etkisiz hale getirildi.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bomba imha tatbikatı gerçekleştirildi. Senaryoya göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesine bir çanta içerisinde bomba bırakıldığı ihbarı yapıldı. Bunun üzerine müdürlük personeli dışarı çıkartıldı ve polise haber verildi. Olay yerine asayiş, trafik, AFAD, UMKE, itfaiye ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliğinin alınmasından sonra özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı çantanın boş olduğu anlaşıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, "Tatbikatlar gerçeğin aynısı olursa anlam ifade eder. Gerçeğine benzer bir planlama yapılmış. Bugün burada Afet ve Acil Durum yönetiminin hazırlık aşaması kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü Afet ve Acil Durum planımız dahilinde şüpheli paket/bomba tatbikatı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Amacımız gelişebilecek her türlü afet ve acil durumlarda hızlı bir şekilde mobilize olup, uygun ve etkin müdahalede bulunmak, müdürlüğümüze gelen ziyaretçi ve çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak, müdürlüğümüzün fiziksel ve fonksiyonel olarak afete hazırlıklı olup olmadığını tespit etmektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı Burdur Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title