Haberler

Son dakika 3. sayfa: Basın ekspres yolunda polisten çakarlı araç denetimi

Güncelleme:

Edinilen son dakika haberine göre - Basın ekspres yolunda polisten çakarlı araç denetimi Usulsüz çakar kullanan bir otomobil sürücüsüne ceza İstanbul'da polis usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi.

- Basın ekspres yolunda polisten çakarlı araç denetimi

Usulsüz çakar kullanan bir otomobil sürücüsüne ceza

İSTANBUL - İstanbul'da polis usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Usulsüz çakar bulunduran 1 araca ve sürücüsüne 2 bin 992 lira cezai işlem uygulandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde önceden belirlenen kontrol noktalarında çakarlı araçları durdurarak denetledi. Basın ekspres yolunda usulsüz çakar ve siren bulunduran emniyet şeridini ihlal eden araçları ekipler tek tek durdurup kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etti. Araçların çoğunun kurallara uyduğu görülürken bir aracın çakar ihlali yaptığı yetkisinin olmadığı tespit edildi. Araç sahibine Bin lira 339 lira sürücüye Bin lira 339 lira ve 314 lira da gecikmiş muayene ücreti cezası toplamda 2 bin 992 lira para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title