Haberler

Son dakika haberleri! Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yeni yıla sessiz girildi

Güncelleme:

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da yılbaşında sessizlik hakim oldu.

Salgın yüzünden dün saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanacak kısıtlama nedeniyle sokak ve caddelerin boş kaldığı Antalya'da, kentin yılbaşı gecelerinde oldukça hareketli olan açık alanları tenhalaştı.

Konyaaltı ilçesinde kurulu 90 metre yüksekliğindeki dönme dolaba "Hoş geldin 2021" yazısının yansıtılması renkli görüntü oluşturdu.

Polis ve jandarma ekipleri, kent genelindeki denetimlerini sürdürüyor.

Muğla

Muğla ve ilçelerinde de sokağa çıkma kısıtlamasına uyuldu.

Merkez ilçe Menteşe'deki sokak ve caddeler boş kaldı. Polis ve jandarma ekipleri denetim yaptı.

Bodrum ilçesindeki Kumbahçe, Paşatarlası, Neyzen Tevfik, Kale ve Marina caddelerinde de sessizlik hakim oldu.

Marmaris'te Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik meydanlarıyla Yat Limanı, Uzunyalı ve İçmeler sahillerinde sakinlik yaşandı.

Fethiye'de de meydanlar, sahildeki yürüyüş ve bisiklet yolları boş kaldı.

Isparta

Isparta'da kısıtlama nedeniyle cadde ve meydanlar boş kaldı.

Kentin en işlek Altı Mart, Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddelerinde sessizlik hakim oldu.

Polis ekipleri, kentin bazı noktalarında denetimler gerçekleştirdi.

Burdur

Burdur'da yeni yıla saatler kala getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kentin işlek cadde, meydan ve sokakları boş kaldı.

Cumhuriyet ve Şeker meydanlarını polis ekipleri, demir bariyerlerle kapattı.

Ekipler, denetimlerini Atatürk, Gazi ve İstasyon caddelerinde ve Köprübaşı mevkisinde yoğunlaştırdı.

Mahalle ve sokaklarda da denetimler yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Isparta Antalya Burdur Muğla Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title