Haberler

Son dakika haberleri | Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da 20 yaş ve altı çocuklarla gençler sokağa çıktı

Güncelleme:

Son dakika gündem haberine göre Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde, yeniden sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 20 yaş ve altı bireyler, kendilerine tanınan sürede Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da güzel havanın tadını çıkardı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde, yeniden sokağa çıkma kısıtlaması getirilen 20 yaş ve altı bireyler, kendilerine tanınan sürede Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur'da güzel havanın tadını çıkardı.

İçişleri Bakanlığınca valiliklere gönderilen genelge kapsamında, saat 13.00'te dışarıya çıkan 20 yaş ve altı gençlerle çocuklar, turizmin başkenti Antalya'da, güneşli havayı park ve bahçeler ile sahillerde yürüyüş yaparak değerlendirdi.

Konyaaltı Sahili'nde denize giren, top oynayan gençlerin, özellikle deniz manzaralı parklarda yoğunluk oluşturduğu gözlendi.

Bazı gençler paten kayarken bazıları da bisiklete binmeyi tercih etti.

Muğla

Muğla ve turistik ilçelerinde, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş ve altı bireyler, kendilerine tanınan sürede dışarıda olmanın keyfini yaşadı.

Muğla'nın Menteşe, Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçelerinde saat 13.00'ten itibaren aileleriyle sokağa çıkan 20 yaş ve altı gençlerle çocuklar, kentteki parkları doldurdu. Park ve yeşil alanlarda sosyal mesafe kuralına uygun şekilde oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Bazı çocuklar ve gençlerin de aileleri ile sahillerde eğlendikleri görüldü.

Isparta

Isparta'da sokağa çıkan 20 yaş ve altı bireyler, Mimar Sinan ve Cumhuriyet Caddesi'nde yoğunluk oluşturdu.

Maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat eden çocuklar ve gençler, oyun oynayarak ya da alışveriş yaparak kendilerine tanınan zamanın keyfini çıkardı.

Burdur

Burdur Cumhuriyet Parkı'nda, kentin çeşitli park ve bahçelerinde vakit geçiren çocuklar ve gençlerin, maske ve sosyal mesafe kuralına uydukları görüldü.

Güneşli havayı fırsat bilen 20 yaş ve altı bireyler, daha çok yeşil alanları tercih etti.

Arkadaşlarıyla bir süre parklarda oyun oynayan çocuklar ve alışveriş yapan bazı gençler, kendilerine tanınan üç saatlik iznin keyfini çıkardı.

Kaynak: AA / Güncel

Isparta Antalya Burdur Muğla Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title