Haberler

Son dakika haberleri: ANTALYA BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'DAN MANAVGAT VE SERİK ZİYARETİ

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya programı kapsamında, Manavgat'ta AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya programı kapsamında, Manavgat'ta AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette partililere, AK Parti hükümetlerinin son 18 yılda yaptığı çalışmaları anlatan Bakan Karaismailoğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanı'mız liderliğinde son 18 yıldır ülkemizde dünya ölçeğinde çok büyük işleri bir bir tamamladık. Ülkemiz için gurur, dünya için örnek projeler yapmaya devam ediyoruz. Antalya da bunlardan nasibini oldukça alıyor. İnşallah çok önemli, devam eden projelerimiz var; bunları da bir an önce bitirip hayata geçireceğiz dedi.

PİDECİ DÜKKANINI AÇTI

Bakan Karaismailoğlu, Manavgat'ın ardından geldiği Serik ilçesinde, Merkez Camii'nde cuma namazı kıldı. Namazın ardından yürüyerek, belediyeye giden Karaismailoğlu, esnafı selamladı. Bu sırada açılış için hazırlıkların yapıldığı pideci dükkanına geçerek, kurdele kesen Karaismailoğlu, 'Pide salonunun açılışına hep birlikte şahit oluyoruz. Cumanın bereketi, ramazan öncesi böyle bir işletmenin açılışı hayırlara vesile olur. Bol kazançlı ve bereketli, hayırlı işler diliyorum diye konuştu. İşletme sahibi İsmail Ertosun ise 'Dualarım kabul oldu. Tesadüfen bugün iş yerimizin açılışına bakanımız katıldı. Bakanımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık dedi.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Aputkan, ziyarette Karaismailoğlu'na Serik bıçağı hediye etti.

Bakan Karaismailoğlu, basına kapalı ziyaretin ardından Antalya'ya hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adil Karaismailoğlu Hisarcık Manavgat Antalya Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title