Haberler
Güncelleme:

Düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan uzman çavuş, hayatını kaybetti

Yozgat'ta bir uzman çavuş, düğün hazırlığı yaptığı nişanlısını tabancayla öldürdükten sonra kafasına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu. Ağır yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı Yozgat Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

ekrem celebi :

eğer evleneceğin kısıyı ıyı secersen dayakda yemezsın oldurulmezsinde..ben 2 kere bosandım esımı ne dovdum nede vurmaya kalktım.sadece evlılıgın bana gore olmadıgını anladım bırdaha evlenmıyorum.ama ınsanları uzmeye kırmaya gerek yok elhamdulıllah 2 esımlede facebookta hala arkadaşız.

27
15
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Pisikolojisini test edmeden devlet asker polis yaparsa bunlar olur. Demekki 1980,ve 1990yillardaki kötü şartları getirsen şimdiki polis ve askerler herkesi vuracaklar şu anda devlet maaşlarını cokiyi veriyor esleride çalışıyor cif maaş devlet daha ne yapsın ama mutluluk yok nankorluk ve Allah'a inanç şükür yok bazılarında. Bayana çok üzüldüm Allah böyle katil heriflerden bayanları korusun

6
4
yanıtYanıtla
Srn Srn:

Ya ne güldüm Allah'ta seni güldürsün 2siylede Facebook'tan arkadasmisiniz ,,??????

6
2
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

seren hanım gulmen normaldır cunku.sızın anlayabılcegınız seyler değil..bunu anlamak ıcın ınsan olmak,merhamet duygusu ve hayatı olgun bılge bır kısı olarak yasamakla alakalı..sızı yadırgamıyorum cunku bu vasıflar sızde yok.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title