Haberler

Bakan Koca, koronavirüsü yenen sağlık çalışanı çiftin fotoğrafını paylaştı: Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, koronavirüsü yenen sağlık çalışanı Ufuk ve Tülay Saka çiftinin fotoğrafını paylaştı. Bakan Koca paylaşıma, "Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar. ve görevlerine döndüler" notunu düştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenen sağlık çalışanı Ufuk ve Tülay Saka çiftine ilişkin, "Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar. ve görevlerine döndüler. Aynı şeyi yapan, yapabilecek sayısız sağlık çalışanınız var." ifadelerini kullandı.

"HASTALIKLA, HASTA OLARAK DA SAVAŞTILAR"

Koca, Twitter hesabından, Kovid-19'u yenen sağlık çalışanı Ufuk ve Tülay Saka çiftine ilişkin paylaşımda bulundu. Röntgen teknisyeni Ufuk Saka'nın, ateşi çıktığında gece nöbetinde olduğunu belirten Koca, "Kovid-19 olduğu anlaşıldı. Eşi, hemşire arkadaşımız Tülay'ın testi de pozitif çıktı. Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar ve görevlerine döndüler. Aynı şeyi yapan, yapabilecek sayısız sağlık çalışanınız var." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Koca, hesabından Saka çiftinin fotoğraflarını da paylaştı.

Bakan Koca, koronavirüsü yenen sağlık çalışanlarının fotoğraflarını paylaştı: Hastalıkla, hasta olarak da savaştılar

Kaynak: AA / Sağlık

Fahrettin Koca Haberler

500

Yorumlar (5)

Harun:

Fırından ekmek alıyoruz satıcı hem para yı elliyor hem ekmek veriyor müşteri maskesiz ekmek alıyor berberler maskesiz müşteri maskesiz kahve iç maskesiz müşteri maskesiz gördüklerim benim takanları ayrı tutu yorum fakat denetim sıfır gören barsa buyazıyıda tabi görür görmez olmayın

4
1
yanıtYanıtla
esnaf:

maske takmayana ceza yazın her gün polis asker devriye atsın sokak aralarında ben samsundayım birçoğu maske takmıyor hat dolmuşları bile herkes çenede maske böyle olursa nasıl bitecek salgın. . .

4
0
yanıtYanıtla
Harun:

Bende aynı şeyi diyorum arkadaş Yetkin’ler böyle olcak ceza var diyor gerisi gelmiyor sabit görevli koysan birgünlük ülke denetlemesi değil Karabağlar ilçe bilmem kaç görevli durmadan denetlicek başka ilin ilçesi aynı ülkenin heryerinde azda olsa sabit görevli koy duyan korkusundan takar korunur

yanıt2
yanıt3
Aliosman karakuş:

Sayenizde evde test sonucunu beklerken covid 19 u yendim 1 hafta oldu daha sonuctcikmadi

0
0
yanıtYanıtla
ff:

Bunlar ınsan degıl mı paylasıyorsunuzda onlem yok onlem herkez maskesız cahıl ınsanları toplayıp yakmak lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title