Haberler

Lüks otomobillerin farlarının çalınması kameradaLüks otomobillerin farlarını hedef alan...

Güncelleme:

- Lüks otomobillerin farlarının çalınması kamerada

Lüks otomobillerin farlarını hedef alan hırsızlar yakalandı.

İSTANBUL - Kadıköy ve Maltepe'de park halindeki lüks otomobillerin farlarını çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, 13, 16 ve 19 Eylül tarihlerinde Kadıköy ve Maltepe'de meydana gelen 3 ayrı otomobilin farlarının çalınması olayı üzerine harekete geçti. Far hırsızlıklarının meydana geldiği yerlerde ve çevrelerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin önce eşkallerini daha sonra kimliklerini tespit etti. Polis, kimlikleri belirlenen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Son hırsızlık olayından 1 gün sonra yakalandılar

Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu, lüks araçların farlarının çalınması olaylarının şüphelisi oldukları belirlenen 3 kişi 20 Eylül günü gerçekleştirilen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Her üçü de 21 yaşında olan şüphelilerden Ufuk T.'nin 7, Umutcan I.'nın 8, Y.E.'nin ise 1 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ufuk T. ve Umutcan I., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.E. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Lüks otomobillerin farlarının çalınma abi güvenlik kamerasında

Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin kendilerine hedef olarak belirledikleri lüks araçların yanına geldikleri, kısa süre içerisinde farlarını sökerek oradan ayrıldıkları görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title