Haberler

Son dakika haberi | Kastamonu'da ilkokul öğrencilerinden sağlık çalışanlarına teşekkür videosu

Güncelleme:

Son dakika habere göre Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ilkokul öğrencileri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına hazırladıkları videoyla teşekkür etti.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde ilkokul öğrencileri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde büyük mücadele veren sağlık çalışanlarına hazırladıkları videoyla teşekkür etti.

Muzafferettin Gazi İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan ve sosyal medyada yayımlanan video ilgi gördü.

Sınıf öğretmeni Veysel Kandak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kovid-19 nedeniyle tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Bu süreçte en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarının verdiğine işaret eden Kandak, "Sağlık çalışanlarımıza moral olması amacıyla 25 öğrencimizle bu çalışmayı hazırladık. Bir nebze de olsa onlara moral olabildiysek, yüzlerinde tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bizlere." dedi.

I·l Sağlık Mu¨du¨rlu¨gˆü yetkilileri, öğrencilere ve okul idaresine hazırladıkları video dolayısıyla teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Taşköprü Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title