Haberler

Son dakika haberi: Karaman Tuhafiyeciler, Attariyeciler, Zücaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odası seçimleri

Güncelleme:

Gelen son dakika haberine göre Karaman Tuhafiyeciler, Attariyeciler, Zücaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odası seçimi yapıldı.

Karaman Tuhafiyeciler, Attariyeciler, Zücaciyeciler, Hırdavatçılar ve Seyyarları Esnaf Odası seçimi yapıldı.

Piri Reis Kültür Merkezi'nde yapılan seçime tek kongreyle gidildi. Seçimler sonucunda mevcut başkan Adem Ülküseven ve yönetimi tekrar seçildi.

Ülküseven seçim sonrası yaptığı konuşmada, 2019'dan bu yana rahmetli Başkan Mustafa Maya'dan aldığı bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalıştığını söyledi.

2022'nin ilk günlerinde kongrelerini yaptıklarını ifade eden Ülküseven, "2022 yılı inşallah hepimiz için hayırlı olur. Esnaf olarak zor günlerden geçiyoruz. Tekrar bu göreve talip olduk sizlerde bizlere güvendiniz tekrar seçtiniz. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız her zaman sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Piri Reis Karaman Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title